Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Styreleje til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Styreleje til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Styreleje til lastbiler billigt
  • Køb Styreleje erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Styreleje altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Styreleje til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Styreleje til de BEDSTE lastbil mærker

Styreleje erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Styreleje til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Styreleje katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Styreleje til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

For at reducere ubalance forårsaget af transmissionen fra rotationen til hjulene fra motorakslen, bliver svinghjulslejerne brugt i køretøjets koblingssystem. De centrerer gearkassens indgangsaksel og forhindrer vibrationer.

Typer af svinghjulslejer til lastbiler

Komponenterne består af to ringe med riller med sfæriske eller cylinderformede elementer placeret mellem dem, hvilket, som regel, er sikret i et hylster. Afhængig af formen af de rullende elementerne, kan komponenterne være:

  • Kugler;
  • Ruller (tilspidset, cylinderformede, sfæriskformede rullelejer).

Disse produkter kan også have forskellige burdesign. Det kan være:

  • Åben. Alle rullende elementer er placeret i samme rille. Prisen af sådanne enheder er lavere, men de kan ikke blive brugt ved høje rotationshastigheder
  • Lukket. Ethvert rullende element er i et separat leje. Produkter af denne type er mere resistent overfor betydelige læs.

Funktionsfejl og årsager hertil

Komponenterne har ikke en specificeret levetid og bør udskiftes sammen med koblingen. Ligesom svinghjulslejerne i personbiler er komponenterne i lastbiler genstand for mekaniske og tekniske belastninger, grundet konstant friktion. Som resultat opstår defekter med tiden. Disse inkluderer for eksempel revner og skår på overfladen. Derudover kan tromlen sidde fast eller gå i stykker. Ødelagte forseglinger i komponenterne resulterer i indtrængen af snavs, der forøger slid.

Sådan finder du fejl

Komponentfejl er primært indikeret af vibrationer overført til pedalen, når koblingen slippes. Sommetider høres lyde under kørsel. Disse symptomer indikerer behovet for utidigt vedligehold af enheden.

AUTODOC: praktisk online shopping

I AUTODOCs netbutik finder du en lang række reservedele til lastbiler. Her kan du også købe svingshjulslejere, remskive strammere, drivaksel styreled og mange andre dele fra pålidelige producenter. Alle produkter i kataloget er relativt billige og af høj kvalitet. Derudover har vi ofte kampagner. Afgiv bestilling online på vores hjemmeside i dag og få alt hvad du behøver til reparation og vedligehold af din lastbil, på fordelagtige vilkår.