Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Koblingsudrykker / -leje til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Koblingsudrykker / -leje til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Koblingsudrykker / -leje til lastbiler billigt
  • Køb Koblingsudrykker / -leje erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Koblingsudrykker / -leje altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Koblingsudrykker / -leje til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Koblingsudrykker / -leje til de BEDSTE lastbil mærker

Koblingsudrykker / -leje erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Koblingsudrykker / -leje til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Koblingsudrykker / -leje katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Koblingsudrykker / -leje til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Koblingens udrykkerleje til lastbiler er et komponent i gearkassen, som sørger for at skiverne adskilles. Det aktiveres, når man skifter gear og når motoren er i tomgang.

Typer af koblings udrykkerlejer til lastbiler
  • Mekanisk. Disse virker sammen med et kabel. De har et enkelt design og har en relativ lav effektivitet. De er som regel billige.
  • Hydrauliske. Disse drives af øge tryk på væskerne i cylinderne, som føres igennem den cylinder, hvor pedalen sidder. Som følge heraf , bevæger koblings udrykkerlejet fremad mod membranen. Der er næsten ingen behov for at bruger kræfter på at trykke pedalen ned.
Fejlfunktioner og årsagerne hertil

Dette komponent kan ikke repareres, og derfor skal det udskiftes, når den er slidt under drift. Dette sker ofte fordi smøremidlet mister sine egenskaber, hvis det eksempelvis har været i vedvarende kontakt med vand og mudder.

I det tilfælde, af forkert installation, ligeledes som et koblings udrykkerleje på personbiler, kan komponentet begynde at glide. Dette betyder ofte, at man beskadiger andre komponenter, som i nærheden heraf.

Sådan opdager man fejlene

Når man holder pedalen nede i lang tid, vil man høre en bankende lyd, som indikerer at lejets ring er slidt. Det er svært at lave en visuel diagnose, da det kræver at man skiller hele enheden ad. Det anbefales ikke at udføre den procedure på egen hånd, kontakte et serviceværksted for assistance. Selv hvis de åbenlyse symptomer er fraværende , så bør komponentet udskiftes efter hver 100-150.000 kilometer.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Foretrækker du at købe online i netbutik ved brug af en smartphone? Installer vores app og du vil kunne købe koblings udrykkerlejer, svinghjul, differentialer og mange andre komponenter til din lastbil hvor som helst det er passende for dig. Vores overkommelige priser og spændende kampagner giver dig en mulighed for at købe alt det du har behov for til lavpris. Gennemse vores katalog nu og konstatere ved selvsyn at online indkøb hos AUTODOC er nemt og profitabel.