Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Koblingstrykplade til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Koblingstrykplade til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Koblingstrykplade til lastbiler billigt
  • Køb Koblingstrykplade erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Koblingstrykplade altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Koblingstrykplade til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Koblingstrykplade til de BEDSTE lastbil mærker

Koblingstrykplade erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Koblingstrykplade til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Koblingstrykplade katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Koblingstrykplade til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Koblingstrykplade sikrer torsions transmissionen fra motoren til det primære aksel i gearkassen. Enheden har ansvar for til-/ og frakoblingen fra svinghjulet og det drevne element, igangsættelse og afbryde koblingen.

Typer

Designet forudsætter tilstedeværelsen af en returfjeder, hvilket med systemet kørende kan bevæge sig:

  • Til svinghjulet. Enheden er tyk
  • Fra svinghjulet. Disse er tynde enheder, der ofte er brugt i små lastbiler, da de ikke fylder under kølerhjelmen.

Efter fjedertypen og deres tilkoblingsmetode:

  • Med adskillige cylinderdele. Disse er tilsluttet hylstret med stemplede kanter, og til trykpladen – med støbeelementer
  • Med en enkelt membranfjeder: Disse enheder er tilsluttet indersiden af hylstret med bolte og låseringe.

Produkter kan variere i størrelsen af diameteren. Eftersom komponenterne er udsat for ekstreme belastninger, grundet høje temperaturer, centrifugalkraft, vibration og friktion, beregner producenter deres parametre med det maksimale drejningsmoment for øje. Komponenter til lastbiler er altid større end trykplader til personbiler.

Funktionsfejl og årsager hertil

Levetiden for disse komponenter er i gennemsnitligt på 300.000 km, men kan forkortes alt afhængigt af lastbilens driftsforhold og førerens kørestil. Hyppige fejl inkluderer deformation af membranfjeder fingrene, løsnede forbindelser så vel som fordrejning og deformation og oliering af komponentet. Dens fremskyndet slid er resultatet af forkert gearskift, start ved høje omdrejninger osv.

Sådan finder du fejl.

Slid er indikeret af følgende tegn: uvedkommende lyde, når pedalen trykkes ned, køretøjet hopper ved opstart, gearskift bliver sværere. Disse tegn kan også indikere problemer med andre elementer i enheden, så når de opstår, bør grundig diagnostik udføres, med både afmontering og adskillelse. Når fatale skader opdages anbefaler vi, at man udskifter enheden.

AUTODOC: praktisk online shopping.

Leder du efter højkvalitets komponenter til reparation og servicering af din lastbil? Bliv kunde i AUTODOC’s onlinebutik. Her kan du købe koblingstrykplader, tryklejer og mange andre reservedele fra anerkendte producenter. Vi tilbyder lave priser af produkterne og har regelmæssige kampagner, der tillader besparelser. Vælg passende komponenter fra vores katalog, og bestil i dag. Køb fra AUTODOC – det er hurtigt, sikkert og billigt.