Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Koblingsskive til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Koblingsskive til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Koblingsskive til lastbiler billigt
  • Køb Koblingsskive erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
Katalog Koblingsskive til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Koblingsskive til de BEDSTE lastbil mærker

Koblingsskive erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere

Koblingsskive til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog

Disse varer er de mest købte fra Koblingsskive katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Koblingsskive til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

En koblingsskive til lastbiler bevæger sig langs med gearkassen drivaksel og deltager i processen af forbindelser i overførslen fra motoren. Det er involveret i næsten alle faser i kontrollen med lastbilen, under opstart, gearskift og nedbremsning. Det er et vigtig element af systemet eftersom det beskytter transmissions komponenterne mod store dynamiske belastninger. Den er fremstillet af metal belagt med friktionsmateriale.

Typer af koblingsskiver til lasterbiler

Producenternes katalog indeholder følgende elementer:

  • Trykpladen;
  • Koblingsskive (trykpladen);
  • Mellempladen.

Sidstnævnte bruges i dobbeltplade systemet, som bliver brugt sammen med lastbiler med højt moment. Komponenterne har forskellige designs, størrelse, installationsmetode og andre parametre.

Fejlfunktion og deres årsag hertil.

Dette produkt kan virke op til 80.000 km, men virker i nogle tilfælde helt op til 150.000 km. Levetiden afhænger af den individuelle kørestil af lastbilen, vægten af godset og de veje man kører på.

Komponentet svigter sædvanligvis pga slid, og i mere sjældne tilfælde fordi fjedre brister. Årsagen til dette er ofte forkert installation eller, at man ofte kører på koblingen, da det medfører slid på begge sider af komponentet. Dette sker ofte, når køretøjet kører med en lav mængde bremsevæske. Komponentet kan blive deform som følge af forkert installation.

Sådan opdager man fejlene

Er der svigt med komponentet oplever man det ofte i forbindelse med problemer med koblingen: Man kan ikke presse den i bund eller den kommer ikke op til udgangspositionen, når man har koblet ud. Man bør også tjekke det, hvis den vibrerer, larmer , glider eller utilstrækkelig acceleration ved øget motoromdrejninger.

Ligesom med koblingsskiver til personbiler, så kan man lave et hurtigt tjek for graden af slid på komponentet, ved at se hvor meget man kan trykke pedalen i bund. Man skal parkere lastbilen på en jævn overflade og motoren skal være varm. Pedalen skal stram og løsnes langsomt, holde øje med hvornår kraftoverførslen begynder. Jo tidligere det sker, jo mindre slid er der på delen. Man bør skifte delen med det samme, i det tilfælde hvor det lugter brændt.

AUTODOC: Praktisk online shopping

I vores netbutik kan du bestille en koblingsskive og andre dele til lastbiler til lavpris. Det tager ikke lang tid at bestille online på grund af vores brugervenlige grænseflade og talentfulde kundeservice specialister. Du kan købe alt det du har brug for, så billigt så muligt. Hvis der er en aktuel kampagne på det produkt du har valgt, kan AutoDoc spare dig for endnu mere tid og penge!