Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Koblingsforstærker til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Koblingsforstærker til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Koblingsforstærker til lastbiler billigt
  • Køb Koblingsforstærker erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Koblingsforstærker altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Koblingsforstærker til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Koblingsforstærker til de BEDSTE lastbil mærker

Koblingsforstærker erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Koblingsforstærker til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Koblingsforstærker katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Koblingsforstærker til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Koblingsforstærkeren for lastbiler hjælper til at reducere kraften til pedalnedtrædning, specielt når der bliver skiftet gear. Delen er påsat på flangen af krumtaphuset af enheden, på højre side.

Typer af koblingsforstærkere til lastbiler

Efter driftsprincippet:

  • Fjeder. Disse er installeret i et mekanisk eller hydraulisk drev, og udfører funktioner af kompression og udvidelse. De består af en servo-fjeder, et håndtag og stop der begrænser dets bevægelse. De nedsætter kraft til pedalnedtrædningen med et gennemsnit på 30-40%.
  • Hydraulisk. Disse er installeret parallelt til det mekaniske drev. Trykket inde i dem bliver øget ved gearet eller skovlpumpe. De består af en hydraulisk cylinder, en distribuerende ventil og en kontrol sensor.
  • Pneumatisk. Designet inkluderer et stempel med en skubber, en trykreducerende ventil, et mellemgulv og en kontrol sensor. Delen virker takket være komprimeret luft. Når pedalen bliver trykket ned, bliver ikke alene den aktive væske, men også luft pumpet med et tryk på 8-10 atmosfærer, og fordobler derved effekten.

I lastbiler er systemet meget større sammenlignet med personbiler, og kræver derfor mere anstrengelse til at få trykpladen i gang. Koblingsforstærkere til personbiler bliver påsat hvis pedal afkobling kræver mere end 150 N og på lastbiler hvis det kræver mere end 250 N.

Funktionsfejl og årsager dertil

Producenter sætter ikke en begrænsning på levetiden for delene. Dog, hvis man tager de tunge arbejdsforhold for erhvervskøretøjer i betragtning, er enheden konstant under tungt læs og kan derfor bryde sammen. Jævnlige tekniske fejl kan være at stemplet sætter sig fast i cylinderen, deformation af rørene mellem cylinderen og koblingsforstærkeren eller mekanisk skade af tætningselementerne. Tekniske fejl er forårsaget af indtrængende fugt eller luft til mekanismen, ukorrekt justering af enheden eller overdreven last.

Sådan opdager du fejl

Først og fremmest kan skade på enheden opdages under visuel inspektion under lastbil vedligeholdelse. Opdagede lækager af arbejdsvæske og defekter er tydelige tegn på behovet for reparation og komponent erstatning. Komponentsvigt kan også være forårsaget af ukorrekt behandling af enheden, specielt ved overdreven kørsel med pedalfrigang.

AUTODOC: praktisk online shopping

Vil du have at dine online-køb ikke alene er hurtige, men også billige? Velkommen til AUTODOC’s netbutik. Vores brugervenlige katalog har et bredt udvalg af højkvalitet dele til billige priser. Ved kampagner kan du købe en koblingsforstærker, en kugleled samleskive, et svinghjul og mange andre dele endnu billigere. Bliv AUTODOC kunde i dag og nyd alle fordelene ved røverkøb og uovertruffen service.