Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Koblingssæt til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Koblingssæt til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Koblingssæt til lastbiler billigt
  • Køb Koblingssæt erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Koblingssæt altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Koblingssæt til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Koblingssæt til de BEDSTE lastbil mærker

Koblingssæt erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Koblingssæt til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Koblingssæt katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Koblingssæt til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Koblingssæt til lastbiler er et sæt af elementer, som overfører momentet fra motoren til gearkassen. Sættet indeholder som regel et svinghjul, en trykplade og en koblingsskive, et kobling udrykkerleje og fastgørelser. Hvis der bruges et dobbeltskive system på lastbilen, så tilbydes også en mellemliggende skive. Komponenterne er som regel lavet af støbejern, legeret stål eller ikke-asbestholdig friktionsmaterialer. Sættene, som vises i kataloget, varierer fra hinanden ift. antallet af komponenter og pris.

Hvornår er tiden inde til at installere sættet?

Der er ingen direkte tidsfrister for hvornår man skal skifte det ud. Levetiden er mellem 80.000 og 150.000 km. Slid afhænger af kørestil og køretøjets operationelle betingelser.

Der er adskillige symptomer, som indikere behovet for til at skifte nye komponenter. Disse inkluderer problemer med at skifte gear, en ikke-gnidningsfri ind -/og udkobling, vibrationer i karosseriet, ryk i lastbilen og larm når man trykker pedalen i bund.

I modsætning til koblings komponenter til personbiler, så bliver lastbil komponenter eksponeret overfor stor belastning. Det er derfor anbefalet, at man kontakter et serviceværksted for at få den rette diagnose og service.

Kendte producenter af koblingssæt til lastbiler

Meget kendte mærker er:

  • Valeo;
  • Sachs;
  • Luk;
  • Dt and other brands.
AUTODOC: Praktisk online shopping

I vores netbutik kan du købe koblingssæt til en lastbil og mange andre komponenter. Hvis vi har en aktuel kampagne på produktet kan du købe dem endnu billigere. Hør mere om aktuelle rabatter fra vores tekniske specialister og gør et profitabel online indkøb hos AutoDoc.