Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Ventilatorkobling til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Ventilatorkobling til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Ventilatorkobling til lastbiler billigt
  • Køb Ventilatorkobling erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Ventilatorkobling altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Ventilatorkobling til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Ventilatorkobling til de BEDSTE lastbil mærker

Ventilatorkobling erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Ventilatorkobling til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Ventilatorkobling katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Ventilatorkobling til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Viskos kobling ventilator transmitterer moment fra fra krumtapakslen i lastbilen og ændrer frekvensen af rotationsklingerne hvis nødvendigt. Komponenterne reagerer med temperaturerne på motoren og justerer dens nedkøling. Den fungerer også som dæmper ved opstart eller stop af klingerne. Komponenterne opererer på grund af interaktion af den silikone gele, der fylder dens tank, med flade disker ind i hylstret. Enheden er baseret på den biometalliske sensor, der ekspanderer og sammentrækkes afhængigt af temperaturen.

Typer

Produkter varierere ved:

  • Diameter;
  • Højde;
  • Antal monteringshuller;

Komponenter bør vælges i overensstemmelse med lastbilens mærke og model.

Funktionsfejl og årsager hertil

Komponenterne kræver ikke vedligehold og kan fejlfrit operere i mange år. Derudover er komponenterne til lastbiler mere kraftfulde og slidstærke, sammenlignet med viskose kobling ventilatorer i personbiler.

Komponenterne kan muligvis kræve udskiftning grundet eksterne faktorer, såsom færdselsuheld eller forurening. Defekter inkluderer forøget mellemrum mellem leddene, mekaniske skader i forsegling og korrosionspor på den bimetalliske sensor.

Når forseglingselementer er ødelagt, er lækage af kølervæsken en risiko. Derudover, i særtilfælde, kan komponentet fejle når karakteristika af gelen forandres.

Sådan finder du fejl

Enhver fejl i den viskose kobling ventilator resulterer i funktionsfejl af kølesystemet og provokerer motorens overophedning. Dette er indikeret af et lys på instrumentbrættet. Du kan tjekke skaden under diagnosticering hos en mekaniker, hvilket bør inkludere analyse af klingernes rotationshastighed.

Uvedkommende lyde som fløjten kan høres fra en varm motor. Hvis mekanismerne af tvunget nedkøling begynder at fungere når motoren stadig er kold, er det tegn på ændringer i egenskaberne ved silikonefyldet.

AUTODOC: praktisk online shopping

I AUTODOCs netbutik kan du købe alt du behøver til reparation og servicering af lastbiler af adskillige mærker billigt. Vores lave priser og regelmæssige kampagner vil komme som en glædelig overraskelse. Vælg passende artikler fra kataloget og bestil online i dag for at købe viskose kobling ventilator og andre komponenter til din lastbil prisbevidst.