Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Vandkøler / -tilbehør til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Vandkøler / -tilbehør til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Vandkøler / -tilbehør til lastbiler billigt
  • Køb Vandkøler / -tilbehør erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Vandkøler / -tilbehør altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Vandkøler / -tilbehør til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Vandkøler / -tilbehør til de BEDSTE lastbil mærker

Vandkøler / -tilbehør erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Vandkøler / -tilbehør til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Vandkøler / -tilbehør katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Vandkøler / -tilbehør til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Motorkøleren i en lastbil hjælper med at forhindre overophedning af motoren. Væsken der cirkulerer i den, bliver nedkølet af luftstrømmen, der bliver dannet når køretøjet er i fart, og bliver forstærket af en blæser.

Typer af motorkølere til lastbiler

Efter materiale:

  • Aluminum. Fordelen er dens lave vægt og overkommelige pris.
  • Kobber. Disse kølere har høj varme ledeevne. Derudover er de mere resistente over for korrosions skader.

Disse produkter kan have forskelligt design. Disse kan især være:

  • Fladlamel kerne. Dette design gør brug af rør, der oftest er flade eller ovale. De er anlagt i skakbræt tern, og passerer igennem tværgående plader, der spreder varmen på en stor overflade, så det hurtigt kan køles ned.
  • Serpentin lamel kerne. I dette tilfælde er rørene anlagt en efter en og i rækker. Bølgede lameller er placeret imellem dem. Det forøger luftens gennemstrømning gennem kølegitteret.

Enhederne i katalogerne kan variere fra hinanden i forhold til længde, bredde og højde. Oftest har de enheder der er monteret i lastbiler, større dimensioner og vægt, i forhold til motorkølere i personbiler.

Funktionsfejl og årsager hertil

Produktet kan miste sin fuldstændighed, i for eksempel en trafikulykke. Skade forårsaget af korrosion er også muligt, grundet eksponering for kølervæske, eller et forkert valg af rensemiddel. En afbrudt cirkulation af kølervæsken kan også hyppigt opstå. Årsagen hertil er at enheden er tilsmudset, forskellige steder, som for eksempel sjusk med tætningsmiddel.

Sådan opdager du fejl

Dårlige tilstande af elementet bliver indikeret af kølervæske temperaturindikatorer. Derudover kan lækage af kølervæske forekomme når elementet mister sin fuldstændighed, og man opdager det, da det giver en specifik lugt i førerhuset, eller i området omkring enheden. I denne situation skal motorkøleren i din lastbil efterses for skader og utætheder. Dette kræver at man skiller elementerne i nærheden fra hinanden. Dette arbejde er bedst at overlade til professionelle hos lastbilmekanikerne. De vil undersøge og udskifte det ødelagte komponent om nødvendigt.

AUTODOC: praktisk online shopping

For at reducere udgifterne til at reparere din lastbil, kan du bestille alle komponenter der skal bruges hos AUTODOCs netbutik. Vi har ofte kampagner, og du har mulighed for at købe motorkølere og andre komponenter til din lastbil til den bedste pris. Skulle du have brug for hjælp med at vælge produktet i vores katalog, så kontakt specialisterne i vores kundesupport i vores online chat.