Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Ventilator til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Ventilator til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Ventilator til lastbiler billigt
  • Køb Ventilator erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Ventilator altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Ventilator til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Ventilator til de BEDSTE lastbil mærker

Ventilator erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Ventilator til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Ventilator katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Ventilator til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Motorens køleventilator sørger for luftkøling til køleren når lastbilen har stået med motoren tændt i længere tid, eller kører ved lave hastigheder. Dette gør at der forhindres overophedning af motoren.

Typer af motor køleventilatorer til lastbiler

Afhængig af motortype:

  • Mekanisk. De fungerer med remtræk. Disse komponenter installeres ofte i køretøjer til moderate dimensioner.
  • Hydromekanisk. Drejningsmomentet er overført fra krumtapakslen til komponentet gennem en hydraulisk eller tyktflydende sammenkobling.
  • Elektrisk. Disse mekaniske apparater er drevet af en lille elektrisk motor, der er tilsluttet til et indbygget kredsløb til lastbilen. Disse motor køleventilatorer bruges oftere i personbiler end i lastbiler.

Funktionsfejl og årsager hertil

Nogle gange kan bladene på blæserhjulet knække af ved fatningen. Derudover kan nogle af dem blive fuldkommen ødelagte. Dette sker oftest på grund af en ødelagt drivrem, eller en sjusket reparation af tilstødende komponenter.

For eksempel kan den elektriske motor fejle på grund af en brændt vikling af en rotor, forårsaget af en blokering. Hvis dette er sket over en forlænget driftsperiode, kan strømledningerne til komponentet blive ødelagt. Flere elementer kan også fejle i komponentet på samme tid, for eksempel kan blæserhjulet og den elektriske motor gå ud samtidig. Dette sker ofte ved trafikulykker.

Sådan opdager du fejl

Utilfredsstillende tilstand af komponentet, er indikeret af en fremmed lyd i området omkring elementet. Derudover kan fejl være skyld i overophedning af lastbilens motor. I tidligere tilfælde , forøges brændstofforbruget, i sidstnævnte, stiger temperaturen i kølervæsken. Når det sker, vil chaufføren blive advaret via det tilsluttet instrument. på instrumentbrættet.

Når man skal tjekke for fejl, bliver kredsløbet tjekket med en kredsløbstester. Dette gør at man kan tjekke beskadigede ledninger. Derudover kan kredsløb testeren tilsluttes direkte til batteriet. Hvis den ikke starter i dette scenarie, er det motoren der er defekt.

Hvis der er fejl med motor køleventilatoren, skal du med det samme kontakte lastbil servicerende specialister, siden yderligere brug af din lastbil kan resultere i motorsvigt. De vil tjekke komponentet, og udskifte det om nødvendigt.

AUTODOC: praktisk online shopping

I vores netbutik, kan du finde et stort udvalg af dele. Ved brug af vores katalog vil gøre det simpelt at finde og bestille en motor køleventilator til din lastbil hurtigt. Hvis det er nødvendigt, vil specialister fra kundeservice team gladelig hjælpe dig med at vælge de rigtige dele der matcher din lastbil, til den rigtige pris, ligeledes oplyse dig om afsendelse og betingelser vedrørende betaling og kampagner

Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen når som helst via vores online chat.