Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Termostater til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Termostater til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Termostater til lastbiler billigt
  • Køb Termostater erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Termostater altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Termostater til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Termostater til de BEDSTE lastbil mærker

Termostater erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Termostater til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Termostater katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Termostater til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Termostat i en lastbil opretholder en optimal temperatur af kølervæske under forskellige motordrift tilstande. Især sikrer det hastig motoropvarmning efter start. Som regel bliver denne enhed solgt i sæt med en pakning resistent mod kemisk påvirkning.

Typer

  • Med hylster. De er forbundet til slangerne i kølesystemet. Hylstret er lavet af messing eller aluminium. Det første er meget resistent mod korrosive substanser og holdbart, mens det andet materiale er letvægt. Termostater til personbiler er også produceret i plastikhylstre.
  • Uden hylster. De er monteret i et specielt sæde i en cylinderblok.

Funktionsfejl og årsager hertil.

Enheden er udsat for korrosionsskade og forurening af aflejring. Det er resultatet af forkert brug af kølervæske eller sammenblanding af forskellige typer kølervæske. Grundet stærk forurening kan elementerne blokeres i mellemliggende eller ekstreme positioner.

Sådan finder du fejl.

Fejl er som regel indikeret ved overophedning eller ekstrem nedkøling af motor. I første tilfælde lyser den respektive indikator på instrumentbrættet. Ydermere kan lugten af væsken fremkomme i førerhuset. I andet tilfælde øges brændstofforbruget.

Det mest simple tjek bliver udført ved inspektion af kølerslangerne øjeblikkeligt efter motorstart. Hvis den opvarmes langsomt, fungerer lastbiltermostaten sandsynligvis.

Mere nøjagtige oplysninger om driften af apparatet kan opnås med en scanner, forbundet til den elektroniske styreenhed. For at få lavet et sådant tjek, kontakt specialister hos mekanikeren. Selv hvis der ikke er nogle fejlsymptomer, er det anbefalet at erstatte komponenten efter 100.000 km kørsel eller efter 5 års drift.

AUTODOC: praktisk online shopping.

I vores netbutik kan du hurtigt vælge og købe en termostat og andre komponenter til din lastbil. Takket være de overkommelige priser af alle produkter i vores katalog, kan du reparere dit køretøj billigt. Hvis du behøver yderligere information om produktet du er interesseret i, betalingsvilkår eller nuværende kampagner, kontakt vores kundeservice i online chatten.