Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Vandpumper til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Vandpumper til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Vandpumper til lastbiler billigt
  • Køb Vandpumper erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Vandpumper altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Vandpumper til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Vandpumper til de BEDSTE lastbil mærker

Vandpumper erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Vandpumper til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Vandpumper katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Vandpumper til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Ligesom vandpumper i personbiler, er pumpen i lastbiler en nødvendighed for at sikre en konstant cirkulation af kølervæske i motoren. Væsken bevæger sig takket være centrifugalkraften.

Typer

Kataloget fra producenterne inkluderer produkter i forskelligt design. Der findes komponenter:

  • I separate beholdere;
  • Integreret i cylinderblokken.

Enhederne bliver aktiveret af motoren med en rem eller kæde. Beholderne kan være lavet i forskelligt materiale, som kan være:

  • støbejern;
  • aluminium.

Du kan købe komponenterne online med tilhørende udstyr, for eksempel en blæser for bedre væskekøling. Derudover kan sættet indeholde vandpumpe pakninger til din lastbil. Tætningerne er oftest lavet af paronite, papir eller gummi.

Funktionsfejl og årsager hertil

Gennemsnitslevetiden for komponenten er 120.000 km kørsels kilometer. Brugen af dårlig kvalitets kølervæske kan resultere i en utidig fejl på komponentet. Det fremprovokerer dannelse af aflejringer på væggene, mekaniske fejl på pumpeelementet, fastlåsning af lejet, og ødelæggelse af skovlhjulet. Fejl i vandpumpen af en lastbil kan også opstå  i tilfælde af på grund af langvarig og vedvarende drift af motoren, ved maksimal ydelse.

Under drift, er spor af korrosion på metaldelene uundgåelige. Hvis den ikke bliver ordentligt efterset, kan dette være grunden til utætheder, og lækage af kølervæske. En tæt forbindelse mellem komponenterne i motoren, kan blive afbrudt på grund af konstant vibration fra motoren.

Sådan opdager du fejl

Fejl kan opdages ved fremmed støj, under motordrift, lækage af kølervæske, og øgede temperaturer i motoren. Det sidste kan blive opdaget af en advarselslampe på instrumentbrættet. Hvis dette er sket, skal nye komponenter hurtigt erstatte de ødelagte, for at undgå seriøs skade og en dyr reparation af motoren.

AUTODOC: praktisk online shopping

I vores netbutik kan du bestille vandpumper til lastbiler og mange andre komponenter til rimelige priser. Vores kompetente medarbejdere fra kundeserviceafdeling vil med glæde hjælpe dig med at vælge de produkter der passer perfekt til de tekniske specifikationer for dit køretøj. Hold øje med kampagnerne vi regelmæssigt afholder hos AUTODOC. De vil gøre alting endnu billigere.