Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Stænger / -tilbehør til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Stænger / -tilbehør til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Stænger / -tilbehør til lastbiler billigt
  • Køb Stænger / -tilbehør erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Stænger / -tilbehør altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Stænger / -tilbehør til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Stænger / -tilbehør til de BEDSTE lastbil mærker

Stænger / -tilbehør erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Stænger / -tilbehør til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Stænger / -tilbehør katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Stænger / -tilbehør til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Bremseregulator bruges udelukkende på lastbilers bremsesystemer. Dette komponent placeres på bremsens knastaksel og sørger for at den roterende vinkel er perfekt og opretholder den rigtige afstand mellem tromle og bremsesko. Dette komponent overfører styrke fra stødstangen fra luftkammeret til hjulbremsen og sikrer effektiv nedbremsning.

Typer af bremseregulatorer til erhvervskøretøjer

Katalogerne indeholder komponenter, som varierer efter følgende parametre:

  • Typer af tilpasning. Der er automatiske (selvjusterende) og mekaniske komponenter. Den første har høj præcision og kan holde den perfekte afstand mellem tromle og bremseklods. Den sidstnævnte holder længere og er som regel billigere.
  • Antallet af tænder. Der kan være 10, 19, 28, 37 osv.
  • Installationssted. Der kan være højre, venstre, for og bag bremseregulator, som laves til lastbiler. På hver aksel kan der være to komponenter.

Fejlfunktioner og deres årsager

Producenten giver ikke et præcist bud på, hvor lang levetiden er for disse enheder. I de tilfælde af regelmæssig vedligeholdelse, hvor delen får smørelse, kan de holde i lang tid. Operationelle levetiden bliver afgjort af, luftkammerets stødstangsslag, den må ikke overstige 40 mm

Dette komponent kan ikke afmonteres og kan ikke repareres. Hvis der er fejl på komponenten, så skal den udskiftes. Dette omfatter slid på huller til bøsning, rille i tandhjulet. Desuden elementer i det slidte tandhjul kan blive skadet, udsat for at det hænger fast, defekter på oversiden af skruen og løsnet stik. Grunden til nedbrud kan være en for stor belastning under drift, manglende overholdelse af vedligeholdelseskrav, indtrængen af fugt og snavs i enheden.

Hvordan opdages fejlene

Et komponent kræver regelmæssig eftersyn, især skal stødstangen måles. Et sådant eftersyn skal udføres ved at tilføre luft ind i bremsekammeret til et tryk på ca 6,5 bar. Hvis grebet er i orden, til overførselsstangen til luftkammeret returneres helt til dets oprindelige position når bremserne slippes.

Et defekt komponent kan identificeres ved fejlfunktion i systemet. Hvis tryk på bremsepedalen kræver en betydelig indsats og lastbilen tager lang tid om at stoppe, kræves omgående diagnosticering. Komponenterne skal udskiftes parvis per aksel for at undgå uens nedbremsning.

AutoDoc: Praktisk online shopping

For at købe en bremseregulator og andre dele til din lastbil billigt og uden besvær, så registrere dig i vores netbutik. Vi tilbyder overkommelige priser vi har konstant kampagner, til vores kunder og mulighed for gratis levering. Vælg de dele, som du har brug for på vores hjemmeside eller i vores app, og afgiv din bestilling online i dag. Vi vil sørge for levering af dit indkøb i løbet af kort tid.