Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Skivebremsebelægning til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Skivebremsebelægning til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Skivebremsebelægning til lastbiler billigt
 • Køb Skivebremsebelægning erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Skivebremsebelægning altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Skivebremsebelægning til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Skivebremsebelægning til de BEDSTE lastbil mærker

Skivebremsebelægning erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Skivebremsebelægning til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Skivebremsebelægning katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Skivebremsebelægning til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Bremseskive klodser bliver nu oftere og oftere brugt i lastbiler. Disse komponenter har en stabil friktionskoefficient i både begyndelsen og slutningen af opbremsningen; de er karakteriseret ved en høj responsrate. Derfor er de perfekte til at stoppe tunge køretøjer. De har en flad arbejdsoverflade, som kommer i kontakt med skiven, når man presser pedalen i bund.

Typer af bremseskive klodser for lastbiler

Alt efter aksel:

 • For. I gennemsnit, så virker disse i mellem 80.000 og 100.000 kilometer.
 • Bag. Disse holder mellem 70.000 og 110.000 kilometer.

Alt efter materialevalg:

 • Semi-metallisk. Disse indeholder mellem 30 og 65 % metal. De er karakteriseret ved styrke og holdbarhed. De er dog mere larmende, men mere effektive i forbindelse med nødopbremsninger.
 • Lav-metal. Disse indeholder mellem 10 og 30 % metal. De er billige, men mere tilbøjelige til rust-/ og støvdannelse.

Hvis der er monteret en slidføler:

 • Med føler. Disse indikerer kritisk slid på friktionslaget.
 • Uden føler. Disse kræver konstant visuel overvågning.
Fejlfunktioner og deres årsager

Ligeledes som ved bremseklodser til personbiler, så vil for tidlig eller ujævnt slid på komponentet på lastbiler ofte være relateret til fejlfunktion på kalibrene, fastklemte bremse styrestifter eller stempler. Sidstnævnte er forårsaget af mangel af de beskyttende støvhætter, fordi komponentet bliver eksponeret for fugt og snavs.

Hvis et stempel sidder fast i den forlængede position, vil komponentet slide på overfladen af skiven under kørsel. Dette medfører utidig slid på delen, overophedning og afbrænding.

Skader på skivens overflade - spåner, revner og uregelmæssigheder - er også farlige for klodserne. Disse opstår ofte i forbindelse overophedning, iht sidstnævnte, hvor bremsemekanismen kan blive beskadiget ved intensiv brug eller fejl ved kørsel nedad bakke.

Sådan opdager man fejlene

De fleste for- og bag bremseklodser i moderne lastbiler er udstyret med slidfølerer. Disse hjælper dig med at overvåge tilstanden af disse komponenter ved at sende information til føreren om, at det er tid til at skifte dem. Det kan være en lampe på instrumentbrættet eller en lyd.

Men, selvom denne føler er til stede, så er det anbefalet, at man kigger på friktionslaget ved hvert eftersyn. Værdierne skal stemme overens med producentens data for lastbil modellen.

Behovet for spontane inspektioner kan opstå, hvis:

 • Det lugter brændt i kabinen, når man bremser;
 • afviger fra ligeud kørsel;
 • øget bremseafstand;
 • sideskrid når man slipper foden fra bremsen.
AutoDoc: Praktisk online shopping

For at købe reservedele hurtigt og billigt, så bliv kunde i vores netbutik. Grundet det store udvalg af produkter, så garanterer vi, at du kan købe dine bremseklodser til lastbiler fra alle mærker og modeller. Vores specialister kan hjælpe dig med at besvare alle spørgsmål og gøre komponenterne klar til afsendelse. Overkommelige priser vil være en behagelig bonus til vores service af højeste kvalitet.