Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Køredynamisk kontrol til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Køredynamisk kontrol til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Køredynamisk kontrol til lastbiler billigt
  • Køb Køredynamisk kontrol erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Køredynamisk kontrol altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Køredynamisk kontrol til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Køredynamisk kontrol til de BEDSTE lastbil mærker

Køredynamisk kontrol erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Køredynamisk kontrol til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Køredynamisk kontrol katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Køredynamisk kontrol til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Hjul hastighedssensor i lastbiler er elementer der frem for alt fastsætter effektiviteten af bremser og servostyring på køretøjet. Oplysningerne der bliver overført fra enheden til ABS systemet hjælper til at tilpasse bremse indsatsen, og dermed nedsætte risikoen for et uheld.

Typer af hjul hastighedssensorer til lastbiler

Fabrikanter udbyder både passive enheder, der ikke kræver en ydre strømforsyning, og aktive enheder der er tilsluttet det ombordværende kredsløb. Den er første slags er billig,mens den anden er mere nøjagtig. De aktive enheder kan komme i to varianter:

  • Magnet modstandsdygtig. Fordelen ved disse er at de kan fastsætte farten fra begyndelsen af bevægelse.
  • Baseret på en Hall sensor. Disse er meget nøjagtige.

I personbiler er ABS sensoren typisk installeret på hvert hjul. På lastbiler kan enheden også installeres på hver aksel, særligt på drivakslen.

Funktionsfejl og årsager hertil

Et komponent kan fejle på grund af knækkede spoler eller ledninger indeni i tilfælde af mekaniske skader på hylsteret. Grunden til funktionssvigt kan være et hårdt stød, for eksempel i tilfælde af et uheld eller hensynsløs reparation af de tilstødende enheder. Skader kan også være resultatet af intensive vibrationer under kørsel. Kontakter kan oxidere grundet fugt.

Sådan opdager du fejl

Normalt vil den passende indikator reagere lidt efter start af motoren. Hvis dette ikke sker kontakt da specialister , så de kan foretage vedligeholdelse og i særdeleshed stille en diagnose ved hjælp af computer. Professionelle måler som regel modstanden og spændingen i systemet. For at undgå funktionsfejl bør effekten af apparatet også tjekkes eksempelvis efter udskiftning af kuglelejer og bremseklodser. Enheden har ikke en defineret levetid.

AutoDoc: praktisk online shopping

I vores netbutik kan du finde et bredt udvalg af komponenter til køretøjer. Med vores intuitive katalog kan du hurtigt finde og købe hjul hastighedssensor og andre enheder til din lastbil. Har du brug for assistance til at tage en beslutning, yderligere information om aktuelle kampagner og AutoDocs åbningstider, kontakt venligst specialisterne i vores online kundeservice.