Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Bremsetromle til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Bremsetromle til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Bremsetromle til lastbiler billigt
 • Køb Bremsetromle erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Bremsetromle altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Bremsetromle til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Bremsetromle til de BEDSTE lastbil mærker

Bremsetromle erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Bremsetromle til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Bremsetromle katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Bremsetromle til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Lastbilens bremsetromler er hule metalcylindere, hvorpå bremseklodserne er klemt på. Dette resulterer i en nedsættelse af fart, og stopper køretøjet. Komponentet er tætknyttet hjulnavet og roterer sammen med. Komponenterne er holdbare, effektive og har et simpelt design.

Typer af bremsetromler til lastbiler

Afhængig af akslen

 • Bagtil;
 • Foran;
 • Universel;

De bagerste og forreste bremsetromler til lastbiler har forskellige dimensioner og vægt. Oftest er de bredere komponenter påsat bagenden, mens de smallere komponenter – forenden. Mange to-akslet lastbiler har både for/- og bag komponenter installeret med de samme parametre.

Efter designet

 • Sammensat. Disse er repræsenteret af to komponenter: en cylinder og en flange. De anses som værende de mest holdbare.
 • Fast. Disse er relativt billige støbte enheder.

Efter materialet

 • Aluminium: De er letvægt, fordeler nemt varme og nedkøles hurtigt. De er modstandsdygtige overfor korrosion, har et æstetisk udseende og er relativt billige. Giver sig hvis de bliver overophedet.
 • Støbestål: De er holdbare og forvrænges ikke af overophedning. De tager lang tid om at nedkøle og er mere tilbøjelige til korrosion i fugtige miljøer.

Komponenterne kan have varierende diametre. I modsætning til bremsetromlerne i personbiler, hvor denne værdi ligger omkring 200 mm, kan dimensionerne for lastbilernes komponenter nå og endda overstige 450 mm.

Funktionsfejl og årsager hertil

Komponenterne er lavet af et slidstærkt materiale, men, grundet mekaniske og temperaturmæssige belastninger, vil de slides med tiden. Som regel er levetiden omkring 100.000 km. De primære defekter omfatter en øget indre diameter, så vel som buler, flager og rust. I sådanne situationer kan komponenterne ikke repareres – de skal udskiftes.

Sådan opdager du fejl

Driften af disse enheder har direkte forbindelse til sikkerhed: derfor bør man ikke ignorere den regelmæssige vedligeholdelse af elementerne. Under vedligeholdses eftersyn bruges inspektionshullerne i skjoldet. Diagnosticering er nødvendigt hvis lastbilen decelererer langsommere end normalt under hårde opbremsninger. Fejl på elementerne er også indikeret af vibrationer i rattet og problemer med at bakke.

AUTODOC: praktisk online shopping

Kunne du tænke dig at købe bremsetromler og andre produkter til lastbiler profitabelt? Velkommen til AUTODOC. I vores katalog finder du en lang række højkvalitetsprodukter til overkommelige priser. Rabatter gælder størstedelen af dem og hjælper til yderligere besparelser. Sig farvel til over betalinger – afgiv din ordre online i vores onlinebutik lige nu.