Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Bremseskive til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Bremseskive til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Bremseskive til lastbiler billigt
 • Køb Bremseskive erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Bremseskive altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Bremseskive til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Bremseskive til de BEDSTE lastbil mærker

Bremseskive erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Bremseskive til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Bremseskive katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Bremseskive til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Bremseskiver er bevægelige komponenter af det system der er fastgjort til hjulnavet. Disse komponenter har til formål at nedsætte hjulets rotation og bringe lastbilen til standsning.

Typer af bremseskiver til lastbiler

Efter materiale:

 • Støbejern. De er billige, har god friktions egenskaber og modstandsdygtige overfor slid. Ulempen er, at de er tunge, modtagelige overfor rust og har tendens til at forvride sig ved ofte intensive nedbremsninger.
 • Rustfrit stål. De er modstandsdygtige over for temperaturforskelle, men har dårligere friktions egenskaber ift. støbejern.

Efter tilstedeværelsen af ventiler:

 • Solid. Disse er solide metalplader uden kanaler til ventilation, derfor er de mindre effektive. De er meget holdbare.
 • Udluftet. Disse er to metalplader med huller mellem dem, sådan at varmen kan spredes. Ulempen er, at der er større sandsynlighed for snavs indtrængen , hvilket kan forringe kølingen.

Efter design:

 • Boret. Pladerne af komponentet har jævnt fordelte huller, som sikrer effektiv køling og frigivelse af gassen og forbrændingsprodukter. Delene er mindre holdbare og modtagelige over for mekaniske skader.
 • Slidset. Disse komponenter har slidser, som kan bruges til at lave en visuel inspektion ift. slid. Når de forsvinder, så skal delen udskiftes. Komponenterne af denne type er holdbare, men er dårlige til at køle ned.

Fejlfunktioner og deres årsager

Det primære problem ved bremseskiver ved både person-/og lastbiler er slitage. Levetiden er mellem 90.000 og 150.000 km for forakslen, mens den er 180.000 til 300.000 for bagakslen. Den præcise levetid afhænger af kørestil og kørselsbetingelser for lastbilen. Støvindtrængen, pludselige temperaturændringer kan medføre skævvridning, uens slid eller mekanisk skade på komponentet.

Ridser kan også dannes på overfladen af komponentet. Dette sker især, når et fragment fra friktionsforingen eller det fremmede emne kommer i mellemrummet mellem skiver og klodser.

Sådan opdager man fejlene

Slid på denne bildel på et erhvervskøretøj indikeres ved tykkelsen. Den tilladte værdi kan findes i producentens vejledning. Hvis tykkelsen er mindre end det specificerede, så vil man ødelægge delen, hvis man fortsætter med at køre.

Det anbefales ikke at reparere denne del; slidte dele skal udskiftes. Nye komponenter skal installeres parvis per aksel og derfor tilbyder producenterne for-/ og bagbremseskiver i sæt til lastbiler.

Behovet for at finde problemer opstår, hvis du oplever lange bremselængder eller, hvis køretøjet trækker til den ene side. Desuden, skingre lyde eller andre ukendte lyde der høres under opbremsning.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Lastbiler er konstant udsatte for store belastninger, og derfor installation af pålidelige komponenter, påkrævet. Du kan købe bremseskiver af højeste kvalitet fra kendte produkter i vores netbutik. Vores specialister sidder altid klar til at hjælpe dig, ved at svare på alle dine spørgsmål over enten telefon eller online chat. Du vil blive positivt overrasket over vores priser, det store udvalg af produkter i kataloget, mulighed for gratis levering og meget mere.