Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Stabilisator / -tilbehør til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Stabilisator / -tilbehør til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Stabilisator / -tilbehør til lastbiler billigt
  • Køb Stabilisator / -tilbehør erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Stabilisator / -tilbehør altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Stabilisator / -tilbehør til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Stabilisator / -tilbehør til de BEDSTE lastbil mærker

Stabilisator / -tilbehør erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Stabilisator / -tilbehør til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Stabilisator / -tilbehør katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Stabilisator / -tilbehør til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Krængningsstabilisator bevirker reduktion af lastbilens slingren i sving ved høje hastigheder. Designet involverer en hul U-formet stand lavet af fjederstål og stabiliserende forbindelse med kugleled.

Typer

Genstande i producenternes katalog kan variere på følgende karakteristika:

  • Installationsaksel. Afhængig af designet af ophænget, kan både for-/ og bag krængningsstabilisator bliver brugt i lastbiler. Oftest er komponenterne kun installeret i forakslen.
  • Stivhed. Det er bestemt ved egenskaberne af materialet komponenterne er lavet af, formen af stangen og særegenskaber af dens installation. Jo stivere en enhed er, jo større drejningsvinkel af lastbilen. For øvrigt er komponenter med fikseret stivhed, og elementer med vekslende egenskaber er tilgængelige til bestilling online. Grundet tilstedeværelsen af hydrauliske cylindre eller dynamisk kørsel er de justerbare i forhold til vejoverfladen og kørestil.
  • Dimensioner. For eksempel kan diameteren af komponenten være 60mm, mens den tilsvarende dimension for krængningsstabilisator i personbiler ofte kun er 10mm.

Funktionsfejl og årsager hertil.

Producenter specificerer ikke levetiden for komponenterne. Komponenterne bliver erstattet som nødvendigt. For eksempel kan stangen slides grundet deformation eller oxidering. Årsagerne til mekaniske fejl er færdselsuheld, lastbil drift ved høj hastighed under dårlige vejforhold eller at ramme en forhindring. Spor af korrosion opstår under høje luftfugtigheder. Grundet naturligt slid bliver stængerne nedslidt og bøsningerne mister deres elasticitet.

Sådan finder du fejl.

Fejl kan indikeres af bankelyde fra ophænget og knirkelyde under manøvrering. I nogle tilfælde kan lastbilen slingre under bremsning, eller drej. For at opdage og fjerne defekter i ophængselementer i tide, anbefales det at få regelmæssigt eftersyn. Specialister vil inspicere komponenterne og erstatte dem om nødvendigt.

AUTODOC: praktisk online shopping.

Kunne du tænke dig at købe krængningsstabilisator eller andre komponenter til overkommelige priser? Registrer dig hos AUTODOCs netbutik. Vi tilbyder overkommelige priser, glæder jævnligt vores kunder med profitable kampagner og tilbyder muligheder for gratis levering. Bestil online på vores hjemmeside eller via en mobilapp og køb alt hvad du har behov for til vedligeholdelse og reparation af din lastbil, til meget lave priser.