Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Stræberarm m.m. til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Stræberarm m.m. til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Stræberarm m.m. til lastbiler billigt
  • Køb Stræberarm m.m. erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Stræberarm m.m. altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Stræberarm m.m. til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Stræberarm m.m. til de BEDSTE lastbil mærker

Stræberarm m.m. erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Stræberarm m.m. til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Stræberarm m.m. katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Stræberarm m.m. til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Bærearm bøsninger er gummi-og-metalbøsninger monteret på bagakslen af lastbiler. Bøsningerne reducerer de vibrationer, der opstår i leddene mellem de bevægelige dele. Komponenterne består af to metal overtræk i forskellig diameter, med et elastisk element placeret mellem dem. De sikrer en pålidelig forbindelse mellem komponenter i hjulophænget, begrænser deres bevægelighed i forhold til hinanden, og sikrer fravær af knirkende lyd ved friktion.

Typer

Af materiale af den elastiske indsats:

  • gummi. Disse er elastiske komponenter, der kan dæmpe selv lette/små stød. Disse bliver flittigt brugt og udbydes til en lav pris.
  • Polyurethan/PUR-Plast. Disse er slidstærke produkter med høj resistens overfor temperaturændringer, mekanisk skade og kemikalier. Sådanne bærearm bøsninger er hårdere end dem af gummi, derfor kan de mindre effektivt absorbere de mindre stød, der optræder, når lastbilen betjenes på ujævn vej.

Funktionsfejl og årsager hertil

Levetid for komponenterne er ikke begrænset til en bestemt periode. Rutinemæssig vedligeholdelse, der omfatter eftersyn anbefales udført efter hver 50.000 km. Det giver mulighed for at opdage de grundlæggende fejl: revner eller brud på de elastiske indsatser. Behovet for udskiftning af disse bildele kan skyldes ukorrekt montering eller hyppig brug af lastbilen i terrænkørsel.

Sådan opdager du fejl.

Ligesom bærearm bøsninger i personbiler, viser disse komponenter symptomer på svigt som: bankelyd der kan høres inde i førerhuset, knirkende lyde under manøvrering og ujævnt dækslid. Desuden vil køretøjet miste stabilitet ved kørsel på ujævn vej. Årsagen til diagnosticering af samlingen kan også være at bilens karosseri er skævt. Det kan ofte være synligt selv om lastbilen holder stille.

AUTODOC: praktisk online shopping.

Ønsker du billigt at bestille alt, hvad du behøver til reparation og vedligeholdelse af lastbiler? Registrer dig i AUTODOC’s online butik. Vores katalog indeholder et bredt udvalg af tilgængelige komponenter. Og takket være de kampagner, vil du kunne købe bærearm bøsninger, hjulmonteringsdele, støddæmpere, og mange andre komponenter endnu billigere. Bliv kunde hos AUTODOC i dag, og foretag kun profitable indkøb online.