Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Hjullejer / -sæt til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Hjullejer / -sæt til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Hjullejer / -sæt til lastbiler billigt
 • Køb Hjullejer / -sæt erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Hjullejer / -sæt altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Hjullejer / -sæt til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Hjullejer / -sæt til de BEDSTE lastbil mærker

Hjullejer / -sæt erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Hjullejer / -sæt til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Hjullejer / -sæt katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Hjullejer / -sæt til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Hjullejet er en del af lastbilens drivline. Den sikrer, at alle mekaniske dele er forbundet, sidder rigtigt ift. hinanden og hjulnavet roterer frit på akslen. Kvaliteten af dette produkt hænger direkte sammen med køretøjets manøvredygtighed, derfor skal man skifte et ødelagt hjulleje med det samme. Komponentet kan ikke repareres. Derudover, så vil et sæt også indeholde forseglinger, kugleleje, beskyttelseshætter, låseringe, pakninger, stifter, bolte, møtrikker mv.

Hvornår tiden inde til at installere sættet

Komponenten er meget pålidelige, men det bliver alligevel udsat for mekanisk belastning og derfor vil både hjullejet og kransen i lastbiler med tiden skulle skiftes ud, på grund af at metallet ruster, pga defekter eller det bliver slidt.

Når du begynder at opleve en susende lyd fra hjulet, eller en knasende lyd når du drejer, eller tab af smøremiddel, leje bliver overophedet eller den drejer dårligt, hvis disse symptomer viser sig, er vedligeholdelse omgående påkrævet.

Komponentet skal installeres i overensstemmelse med manualens foreskrifter . I de fleste tilfælde kan man nøjes med at installere en ny i den side, hvor udskiftning er påkrævet.

Velkendte producenter af sæt

Komponenter af højeste kvalitet bliver lavet af:

 • Polske kamoka;
 • Hollandske A. B. S .;
 • Tyske vaico, ridex
 • Franske SNR;
 • Svenske SKF;
 • Danske JP Group mv.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Leder du efter en netbutik, hvor du kan købe alt online med profit og uden besvært? Så velkommen til AutoDoc. Vi har skabt en brugervenlig hjemmeside og App; her kan du let finde og købe forskellige produkter. Vi har rimelige priser på alle vores produkter i kataloget og vores kampagner dækker mange produkter, og derfor kan du spare på alle dine køb. Bliv kunde hos AutoDoc i dag og køb hjulleje sæt, støddæmpere, bremseskiver, bremseklodser og meget andet til din lastbil til lave priser og med behag.