Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Akselled / -dele til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Akselled / -dele til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Akselled / -dele til lastbiler billigt
  • Køb Akselled / -dele erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Akselled / -dele altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Akselled / -dele til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Akselled / -dele til de BEDSTE lastbil mærker

Akselled / -dele erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Akselled / -dele til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Akselled / -dele katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Akselled / -dele til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Styrespindel til lastbiler er en vigtig del af affjedringen foran, fordi den i høj grad afgøre, køretøjets manøvredygtighed. Komponentet er ansvarlig for at hjulene kan dreje i en bestemt vinkel.

Typer

Komponenterne i kataloget variere fra hinanden ved installationsmetode og materiale. De kan være lavet af:

  • Støbejern;
  • Stål.

Styrespindel design i personbiler, i modsætning til lastbiler, er meget mere kompleks. For en lastbil skal man også købe andre komponenter, for at det kan virke. Eks. pakninger og beslag.

Fejlfunktioner og deres årsager

Producenterne har ikke lavet en bestemt tidsfrist for, hvornår de skal udskiftes. I stedet skifter man dem, når der opstår problemer eller hvis sædet bliver deform eller dækket af revner. Desuden, defekterne sker som regel ved beslaget. Alt dette sker som resultat af friktion, metaltræthed, skader som følge uheld, hvis lastbilen eks. har kørt i terræn betingelser. Gevindet på komponentet kan blive beskadiget på grund af, at man ikke har spændt det til korrekte moment iht instruktionerne. I sjældne tilfælde vil komponentet blive helt ødelagt. Dette sker som regel, hvis man ikke har repareret det ordentligt, især, hvis man har forsøgt at svejse det sammen.

Sådan opdager man fejlene

Det er et holdbart og pålideligt komponent som ikke skal inspiceres ofte. Behovet for vedligehold er indikeret ved, at støddæmperne foran hopper, det er svært at køre lige eller, hvis dækkene bliver slidt hurtigt. I denne situation er det en god ide at kontakte en specialist så hurtigt som muligt, eftersom ratslør kan medføre ulykker. Der er ikke behov for at købe højre og venstre styrespindel på samme tid til lastbilen. Det er nok at skifte den, som er i stykker.

AutoDoc: Praktisk online shopping

I vores netbutik kan du købe styrespindler, som møder din lastbils behov. Vi har billige støddæmpere, affjedring og mange andre komponenter. Hvis du køber mens vi har kampagne kan du spare mange penge. Gå ikke glip af muligheden for at spare penge!