Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Fjederakkumulatorbremsecylinder til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Fjederakkumulatorbremsecylinder til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Fjederakkumulatorbremsecylinder til lastbiler billigt
 • Køb Fjederakkumulatorbremsecylinder erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Fjederakkumulatorbremsecylinder altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Fjederakkumulatorbremsecylinder til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Fjederakkumulatorbremsecylinder til de BEDSTE lastbil mærker

Fjederakkumulatorbremsecylinder erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Fjederakkumulatorbremsecylinder til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Fjederakkumulatorbremsecylinder katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Fjederakkumulatorbremsecylinder til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Fjederbremse cylinder er en lufttryksdrevet enhed af bremsesystemet. Det konverterer energien af komprimeret luft til mekanisk energi. Disse anordninger er oftest installeret på lastbilers bagaksler. Trykluftskammeret i disse systemer fungerer som en hovedbremse, og fjederbremsen fungerer som backup, hjælpebremse eller som nødbremse.

Typer af fjederbremse cylindere til lastbiler

Uanset mærket involverer designet af komponenten et membran-type bremsekammer. Dette indeholder følgende anordninger:

 • I det nedre hulrum – til luftforsyning.
 • I det øvre hulrum – til at forbinde det til fjederbremsen
  • bolte igennem hullerne på flangerne af hylsteret
  • en nedsættende flange påsat delen med spændebøjler

Funktionsfejl og årsager dertil

Et jævnligt eftersyn af komponent ville kunne forsyne uafbrudt drift i lang tid. Mulige funktionsfejl kan inkluderer utætheder i membrankammeret, mekaniske skader på den aktive overflade, ødelagte forseglinger eller fjeder. Grunden til disse fejl kan være et uheld eller forekomsten af fremmedlegemer i enheden ved kørsel. Forseglinger kan blive slidt ved intensiv drift af lastbilen.

Sådan opdager du fejl

Mekaniske skader på fjederbremse cylinderen bliver opdaget ved vedligeholdelse. Symptomer der indikerer behovet for en udredning kan være lækage af trykluften, som reducerer effektiviteten af bremsen. Reparation og udskiftning af enheden kræver at du kontakter er værksted, da dette arbejde kræver yderst forsigtighed og specielle værktøjer der sørger for at presse fjederen sikkert sammen inden den afmonteres.

AUTODOC: praktisk online shopping

I vores netbutik kan du finde et bredt udvalg af komponenter til lastbiler, ligeså vel som tilbehør, værktøj og andre produkter du har brug for som ejer af et køretøj. Vi har et praktisk katalog hvor du nemt kan finde alt, hvad du har brug for. Vi tilbyder overkommelige priser for produkterne, vi har ofte kampagner, og vi tilbyder muligheden for gratis levering. Afgiv din online bestilling nu og køb en fjederbremse cylinder og andre komponenter til din lastbil til lave priser og uden vanskeligheder.