Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Bremseaksel / -tilbehør til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Bremseaksel / -tilbehør til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Bremseaksel / -tilbehør til lastbiler billigt
  • Køb Bremseaksel / -tilbehør erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Bremseaksel / -tilbehør altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Bremseaksel / -tilbehør til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Bremseaksel / -tilbehør til de BEDSTE lastbil mærker

Bremseaksel / -tilbehør erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Bremseaksel / -tilbehør til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Bremseaksel / -tilbehør katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Bremseaksel / -tilbehør til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Bremseknastaksler for lastbiler er komponenter fra tromlemekanismen som overfører drejningsmomentet fra luftcylinderen til bremseknastenakslen. Deres formål er simultan frigørelse af bremseskoene. I den ene ende har komponentet en takket del forbindelse til justeringsarmen, og i den anden ende er der en S-formet knastaksel. Ved at dreje akslen, bliver bremseskoen skubbet mod tromlen, hvilket nedsætter farten og derved bremser køretøjet.

Typer af bremseknastaksler for lastbiler

Af akslen:

  • Fronten
  • Bagenden

Af installationens side:

  • Højre
  • Venstre

Enheden er lavet af holdbart kulstofstål. Den arbejdende overflade af produktet bliver normalvis udsat for induktiv hærdning.

Funktionsfejl og årsager dertil

Under kørsel bliver både højre og venstre bremseknastaksler på lastbiler ligeligt udsat for tunge belastninger og er derfor udsat for slitage og mekaniske skader. Defekter på de bærende elementer og rillede dele kan forekomme, såvel som at komponenterne i bøsningerne på bremseknastakslerne kan sætte sig fast og desuden kan der forekomme spor af ætsning. Disse fejl er ofte resultatet af slibende partikler og indtrængende fugt i enheden.

Sådan opdager man du fejl

Enheden er en del af lastbil bremsesystemet som sørger for at køretøjet kører sikkert, og derfor bør der foretages diagnostik og udskiftning hos en mekaniker. Delene har ikke specifikke levetider, men behøver jævnlig vedligeholdelse. Som en regel bliver komponenterne visuelt tjekket når bremsesko bliver udskiftet. I samme omgang bør komponenterne smøres, så der kan være fri rotation i beslaget. Ikke planlagte diagnostik af komponenten kan være nødvendige i tilfælde af, at der forekommer en systemfejl, specielt hvis bremsning fortsætter efter pedalen er frigjort.

AUTODOC: praktisk online shopping

Leder du efter en online butik med nedsatte priser på reservedele til lastbil reparation og vedligeholdelse? Registrer dig på AUTODOC’s hjemmeside. Her kan du købe bremseknastaksler, skiver, tromler og mange andre reservedele til lave priser. Derudover har vi ofte kampagner og giver mulighed for fri fragt. Glem alt om overbetaling – vælg reservedele i vores katalog og afgiv en online ordre i dag.