Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Baglygte til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Baglygte til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Baglygte til lastbiler billigt
 • Køb Baglygte erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Baglygte altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Baglygte til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Baglygte til de BEDSTE lastbil mærker

Baglygte erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Baglygte til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Baglygte katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Baglygte til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Baglygter er komponenter i lastbilens lyssystem, som sørger for at give signal til andre mens du kører. Disse lysenheder indeholder som regel blinklys, bremselys, positionslys, baglys og katastrofeblink.

Typer af baglygter til lastbiler

Efter design:

 • Med fresnel linse. De har ikke nogen reflektor. Lyset falder ind i linsen, som derefter sørger for at gøre lyset diffust og laver en stråle i en bestemt længde.
 • Reflektor. Deres design indeholder en reflektor, en spredning og en lyskilde.
 • Kombineret. Disse er de mest almindelige og kombinerer to design, som er nævnt herover. De har en fresnel linse i stedet for en spreder.

Efter type af lyskilde:

 • Tungsten glødepære forbruger meget lidt strøm og er billige. Ulempen er den korte levetid på kun 1000 timer og lange responstid.
 • LED er meget efterspurgte, fordi de bruger meget lidt strøm og har en lang levetid. De virker i op til 100.000 timer. De tænder hurtigt, som har en positiv effekt på lastbilens sikkerhed.

Efter reflektor type:

 • Kompleks-form (inddelt i flere sektionen). Hver eneste af dem har en specifik optisk parameter. Disse enheder sikrer ensartet belysning.
 • Enkel. Lyskilden her ligger foran brændpunktet af reflektoren.
 • Dobbelt. Den har to reflektorer, den ene bag ved den anden. Den første har ansvaret for at skabe det primære lys, mens den anden står for baggrundslyset.

Fejlfunktioner og deres årsager

Den mest almindelige form for problem ved baglyset i personbiler og lastbiler er tågede lygter, krakelering eller en smeltet reflektor. Høje temperaturer opstår, når man bruger for stærke pærer. Mekaniske skader sker, når pæren bliver eksponeret over for eksterne faktorer, såsom slibende partikler.

Fejl kan også opstå som følge af en sprunget sikring, en pære, som er sprunget eller oxidering i kontakterne, skader på fatningen eller ledninger, som ikke giver forbindelse. I disse tilfælde er det ikke nødvendigt at skifte alt, men det vil være tilstrækkeligt at installere et ny komponent. Disse fejl sker som regel ved strømsvigt eller dårlig håndtering af komponentet.

Sådan opdager du fejl på baglygten på lastbiler

Fejl kan ses, når man oplever svagere lysstyrke eller fravær af lys når det tændes. Eksterne mekaniske skader på delen, som skaber spredningen eller fatningen , kan identificeres visuelt.

Fejl i lyskilden kan diagnosticere ved at måle modstanden med et multimeter. Nye biler har som regel installeret lysene i par: højre og venstre.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Du kan spare mange penge og meget tid ved at købe dine dele i vores netbutik. Vi tilbyder kun produkter af højeste kvalitet til overkommelige priser. Her kan du ikke kun købe baglygter og andre komponenter, men også drage fordel af vores kampagner, som vi regelmæssigt afholder for at vores kunder i vores netbutik.