Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Starter / enkeltdele til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Starter / enkeltdele til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Starter / enkeltdele til lastbiler billigt
  • Køb Starter / enkeltdele erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Starter / enkeltdele altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Starter / enkeltdele til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Starter / enkeltdele til de BEDSTE lastbil mærker

Starter / enkeltdele erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Starter / enkeltdele til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Starter / enkeltdele katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Starter / enkeltdele til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Starteren sikrer rotation af krumtapakslen til start af lastbil motoren. Det er en elektrisk motor der får strøm fra et batteri. Designet af delen består af hylsteret, rotoren, børsteholderen, den solenoide kontakt og aktivatoren.

Typer af startere til lastbiler

Efter designet:

  • Uden reduktionsenhed. Aktivatorer på disse dele er forbundet direkte til rotor skaftet, hvilket sikrer hurtig motorstart. Komponenterne er pålidelige og modstandsdygtige over for høje belastninger. Komponenterne har et simpelt design, som i høj grad simplificerer reparation og udskiftning. Ulemper inkluderer imponerende dimensioner og høj vægt, høj pris og lav effektivitet ved lav batterikapacitet og i kolde måneder.
  • Med reduktionsenhed. De har et indbygget reduktions gear, der øger drejningsmomentet. Denne er placeret mellem aktivatoren og rotoren og hjælper med at booste produktets ydeevne med mindre strømforbrug. Komponenter af denne type er kompakte, letvægt og relativt billige. Den største ulempe er lav kraft.

Funktionsfejl og årsager dertil

Delen har ikke en specifik levetid og bør udskiftes som en helhed i tilfælde af fejl såsom slid på børster og kontaktflader i opsamlings elektroden, knækkede ledninger eller kortslutning i den indre spole. Dette kan ske ved voldelig brug af komponentet eller ved en kortslutning i køretøjets elektriske system.

Ligesom startere i personbiler bliver lastbils komponenter ødelagt i tilfælde af mekaniske skader på elementerne. Disse inkluderer slid på de bærende dele, deformering af tænderne på tanddrevet, ødelæggelse af den overløbende kobling. Derudover kan kontakter oxidere hvis de er udsat for fugt, og armaturet på friktions relæet og aktivatoren kan sætte sig fast. Disse fejl udbedres som regel ved kun at udskifte det skadede komponent.

Sådan opdager du fejl

Fejl i komponentet er indikeret af et klik når motoren startes. Ydermere kan starteren undlade at tænde eller slukke. Disse symptomer er associeret med en skadet tændingslås, lav opladning og svigt af batteriet. Fejl i enheden kan identificeres ved at skille den ad og inspicere den. Tilstanden af elektriske komponenter tjekkes ved at teste med et amperemeter og et voltmeter. Denne diagnose bør udføres hos en mekaniker.

AUTODOC: praktisk online shopping

Du kan købe startere og andre komponenter til din lastbil til lave priser i vores netbutik. Vores erfarne specialister i support teamet er altid klar til at hjælpe dig online med alle spørgsmål angående vores produkter. Vi tilbyder overkommelige priser; vi har ofte kampagner, vi bearbejder ordrer hurtigt og arrangerer omgående levering.