Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Forlygte til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Forlygte til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Forlygte til lastbiler billigt
 • Køb Forlygte erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Forlygte altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Forlygte til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Forlygte til de BEDSTE lastbil mærker

Forlygte erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Forlygte til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Forlygte katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Forlygte til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Forlygter er ansvarlig for at lyse vejen foran køretøjet op, men fungerer også som advarselssignal for andre bilister. Dette komponent bliver ofte kaldt forlygte enheden, og kombinerer både kort og langt lys, blinklys, positions lys og kørelys i dagstimerne. Lyset foran kan installeres på begge sider af lastbilen.

Typer af forlygter til lastbiler

Efter lampetype:

 • Tungsten. Disse kræver ikke ret meget elektricitet og er billige. Deres lyseffekt er relativt lav og deres levetid er kort, kun op til 1000 timer i gennemsnit.
 • Halogen. Den mest benyttede variant. De er kraftigere end tungsten og holder længere - op til 1500 timer.
 • Gasudladning. Denne lyskilde er genereret ud fra xenon gas, som bliver opvarmet. Den gennemsnitlige levetid er 2.000 til 3.000 timer. Eftersom at ydersiden af gassen ikke bliver varm, så kan de placeres i plastiklygter. Ulempen er, at disse lygter er dyre.
 • LED. De er kompakte, kan modstå skader og er meget økonomiske. De sikrer optimalt lys. Deres levetid er 3000 timer eller mere. LED er mindre effektive end HID xenon, men er billigere.

Efter reflektorens udformning:

 • Parabolformet. Disse produkter har en relativt stor reflektor. Jo større reflektor, jo højere lysstyrke.
 • Kompleks-formet (er fordelt i adskillige sektioner) . Hver eneste af dem reflekterer lyset på en bestemt måde derved sikres det mest ensartet lys.
 • Elliptisk. Disse bruges til projektorlys. Disse komponenter er små men producerer et intenst lys.

Fejlfunktioner og deres årsager

Oftest vil en kombination af mekanisk skade og høje temperaturer medføre fejl i forlygterne ved både person og lastbiler. Når man installerer en for kraftig lampe, så vil den måske smelte, og hvis man har været involveret i en ulykke, kan glasset revne. Yderligere Komponentet bliver måske skadet på grund af forkert installation eller manglende overholdelse af reglerne for drift.

Glødepære kan eksplodere på grund af en kortslutning, fugt i systemet eller slidte ledninger. I mange tilfælde, så skal man ikke erstatte komponentet, men blot udskifte til nye elementer de omstændigheder, som er omkring pæren. Der er dog en undtagelse til reglen, de forseglede LED forlygter skal udskiftes helt, da man ikke skifte en enkelt pære.

Sådan opdager man fejlen ved forlygter på lastbiler

Et defekt komponent bliver indikeret af dårlig belysning eller helt udebleven lys. Lyset kan være ændret eller lyset vil måske flimre når man tænder det.

Komponentet kræves udskiftet, hvis der er revner eller splinter på diffusoren eller viser tegn på smeltning. Efter du har fjernet komponentet vil skaden kunne identificeres visuelt.

Ved et eftersyn skal det elektriske kredsløb diagnosticeret med specialudstyr. Specialister måler ofte modstanden, spændingen og strømstyrken i kredsløbet.

AutoDoc: Praktisk online shopping

I vores netbutik kan du købe forlygter til lastbiler og gøre et godt køb online. Takket være vores brugervenlige hjemmeside og lette navigationssystem kan du på nogle få minutter købe det du har brug for. Vi tilbyder kun produkter til vores kunder af højeste kvalitet til en overkommelige pris!