Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Generator til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Generator til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Generator til lastbiler billigt
 • Køb Generator erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Generator altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Generator til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Generator til de BEDSTE lastbil mærker

Generator erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Generator til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Generator katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Generator til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Lastbil generator omdanner den mekaniske energi fra krumtapakslen til elektricitet. Denne enhed er nødvendig for at oplade batterierne der forsyner det elektriske udstyr i køretøjet.

Typer af generatorer til lastbiler

Afhængig af designet bliver disse komponenter delt ind i følgende grupper:

 • Med børster. Disse er som regel kompakte og lette. Det anbefales at afmontere enheden en gang om året og tjekke tilstanden af børsterne og udskifte dem om nødvendigt.
 • Uden børster. Fordelen ved disse er driftsikkerhed og holdbarhed. De kræver et serviceeftersyn inden sommer og vinter.

Enhederne vist i kataloget varierer også ud fra følgende parametre:

 • Spænding. De kan være på 24 eller 48 V. I bil generatorer er det som regel 12 V.
 • Strømstyrken. Kan være 55 eller 100 A.
 • Kraft og dimensioner. Lastbiler er udstyret med større og tungere generatorer end personbiler.
 • Placering af kølerens skovlhjul. Det kan være placeret på akslen tæt ved fronten af hylsteret eller inde i delen. I det sidste tilfælde er skovlhjulet placeret foran rotoren eller på spidsen.
 • SKovhjulets materiale. Fabrikanterne bruger ofte plastik eller metal.
 • Trisse design. Det kan være dobbelt til to V-remme eller enkelt til poly-V remme.

Funktionsfejl og årsager hertil

De hyppigste fejl inkluderer eksempelvis skader på trissen forårsaget af normalt slid eller forkert installation. Hvis enheden har børster kan disse blive slidt over tid. Derudover kan fugt forårsage kortslutning på diodebroen. I sådanne tilfælde bør man kontakte mekanikeren: de vil kunne afgøre om det er muligt at udskifte delene enkeltvis eller om der er tale om total udskiftning. Det sidste bliver oftest anbefalet hvis det indre spolesystem er skadet, hvilket sker som følge af en kortslutning i køretøjets elektriske system.

Sådan opdager du fejl

Lastbil generatorer har ikke en defineret levetid. De bør efterses ved hjælp af specielt udstyr og bør kun efterses af professionelle. Du kan tjekke enheden selv ved hjælp af et voltmeter. Sæt motoren til 3000 RPM, tænd for viskerne, varmeblæserne og forlygterne og mål spændingen ved batteriets poler. Afvigelse fra de normale værdier indikerer som regel behovet for reparation.

AUTODOC: bekvem online shopping

I vores netbutik kan du købe en generator der vil sikre uafbrudt strømforsyning til din lastbil. Afgiv din online bestilling i dag og vi vil omgående afsende dit køb. Tjek venligst om en kampagne passer til din bestilling, så du har muligheden for at spare flere penge. AUTODOC er altid hurtig og billig shopping.