Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Oliefilter til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Oliefilter til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Oliefilter til lastbiler billigt
 • Køb Oliefilter erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Oliefilter altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Oliefilter til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Oliefilter til de BEDSTE lastbil mærker

Oliefilter erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Oliefilter til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Oliefilter katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Oliefilter til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Lastbil oliefiltre rengører sodaflejringer andre produkter der optages i smøringen, som sker på følge af slid på motoren. Eftersom oliefilteret er en vigtig del af smøresystemet i lastbilen, så hjælper den med at forlænge levetiden på mange komponenter.

Typer af oliefiltre til lastbiler

Alt efter designets funktioner, så kan disse bildele blive inddelt i følgende grupper:

 • Dreje på. Her er hylstret og hætten èn enhed. Disse komponenter bliver skiftet ud, som én enhed.
 • Patronfilter. Her er det kun filtret, som bliver udskiftet . Denne type filtre sælges til en lavere pris.

Oliefiltere til lastbiler varierer efter rensningmetoden. Det kan eksempelvis være:

 • Mekanisk. Her fjerner man urenheder efterhånden som de tekniske væsker løber igennem filteret. Sidstnævnte er som regel lavet af papir og kan have et ekstra trådnet af metal.
 • Sedimenter. Dette design indeholder en beholder, som er undersænket. Urenheder vil lægge sig i dette hul på grund af tyngdekraftens påvirkning.
 • Centrifugal. Disse komponenter indeholder en rotor, som roterer ved høj hastighed under tryk fra smøremidlet der flyder gennem dyserne. Grundet centrifugalkraften vil smørelsen blive renset for urenheder. De forbliver på indersiden af rotoren.

Fejl og årsagen til dette

I de fleste tilfælde skal komponenten erstattes fordi den har nået slutningen af sin levetid. Ved at opfange snavs, jord og urenheder vil oliefilteret efterhånden blive fyldt og stoppe til, hvilket begrænser dets effekt. Dette kan medføre skader på det filtrerede materiale. Ventilen vil også blive stoppet til og derfor vil effekten af smørelsen blive reduceret.

I nogle tilfælde vil det filtrerede materiale stoppe til for tidligt, fordi kølervæske er blevet blandet med olien. Komponenten kan også blive beskadiget, hvis den ikke bliver installeret korrekt.

Sådan finder man fejlene

Problemer med olien vil tænde for lampen for olietryk i dit instrumentbræt. Fejlen kan muligvis også findes, ved at bruge din oliepind. Hårde partikler er bevis på, at filtreret ikke virker optimalt. I dette tilfælde skal du installere et ny komponent i stedet for at vente til dit planlagt eftersyn. Det vil være billigere end at skulle reparere en ny enhed på grund af dårlig smørelse.

Ligesom filterelementer i en personbil vil man skulle installere nye komponenter ved hver olieskift efter hver 10-15.000 kilometer.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Kataloget i vores netbutik indeholder et meget stort udvalg af kvalitetsprodukter. Især, her kan du bestille oliefiltre, som matcher specifikationer med din lastbil. Hvis du har behov for mere hjælp, så sidder vi klar til at hjælpe dig ved AUTODOC. Vi kan hjælpe dig med info om kampagner, levering og betaling. Spørg via online chat eller telefon. Vores specialister kan give dig alle de informationer, som du har brug for.