Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Luftfilter til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Luftfilter til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Luftfilter til lastbiler billigt
  • Køb Luftfilter erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Luftfilter altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Luftfilter til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Luftfilter til de BEDSTE lastbil mærker

Luftfilter erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Luftfilter til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Luftfilter katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Luftfilter til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Luftfilter er den del af systemet, som beskytter motoren i lastbilen fra at optage støv, snavs og dermed forlænger levetiden. Komponentet sørger for at fremmede partikler ikke kommer ind i motoren sammen med luften.

Typer af luftfiltre til lastbiler

Kataloget fra producenterne indeholder komponenter af to typer:

  • Primær. Disse er placeret inde i luftfilterkassen. De mest almindelige er cylinderformerede produkter med en ramme. Den arbejdende del er som regel lavet af papir, som kan opfange støv og fugt. Enhederne er ofte forseglet med pakninger for at øge tætheden.
  • Øvrige (præ-filtrer). Disse påføres separat før det primære element. Man kræver, at lastbilen bruges regelmæssigt i terræn. De er som regel både formede som cylindrer og panelformede. De sidstnævnte er som regel mere kompakte og billigere.

I modsætning til filterkomponenterne til personbiler, så er disse større og derfor kan de rengøre mere luft ad gangen. Dette relatere sig direkte til motors slagvolumen. Jo højere denne værdi er, desto større er dimensionen af filteret., Desuden, kan komponenterne variere i rne har forskellig trådstørrelse og luftgennemstrømnings kapacitet.

Fejlfunktioner og deres årsager

Ved den opfanget støv, bliver produktet gradvist mere tilstoppet og dets evne til at gennemstrømme luft. Som regel, skal komponentet udskiftes efter 10.000-15.000 km kørsel. Det kan svigte tidligere hvis lastbilen konstant færdes i sand eller på støvede veje. I dette tilfælde, kan dets levetid være reduceret til 5.000 km kørsel.

Hvordan man opdager fejlfunktioner

Den primære indikator på, at du skal til at udskifte lastbilens luftfilter, er øget brændstof- forbrug, reduceret motorkraft og larm, når man kører. Man finder som regel ud af om luftfilteret skal skiftes, når man gennemfører et almindeligt serviceeftersyn. Her fjerner man det fra kassen og tjekker, om det tilstoppet eller skadet. Hvis filteret er stoppet, så er det bedst at installere et ny. Ellers er der stor risiko for motorfejl. Det er meget dyrere at skifte motoren end at skifte filteret ud.

AUTODOC: Praktisk online indkøb

I vores netbutik kan du bestille et nyt luftfilter, vandpumpe, bremseskiver og andre komponenter til lastbiler ved bare et par klik. Vores kvalificerede specialister i vores support team vil gladelig give dig den nødvendige information om produkterne, fortælle dig om aktuelle kampagner og hjælpe dig med at bestille online. Vælg AutoDoc: Med os er det altid nemt og profitabelt at vedligeholde din lastbil.