Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Brændstoffilter til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Brændstoffilter til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Brændstoffilter til lastbiler billigt
 • Køb Brændstoffilter erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Brændstoffilter altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Brændstoffilter til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Brændstoffilter til de BEDSTE lastbil mærker

Brændstoffilter erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Brændstoffilter til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Brændstoffilter katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Brændstoffilter til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Et brændstoffilter til lastbiler renser brændstoffet for urenheder, såsom jord og rust. Det spiller en vigtig rolle i at forebygge slid på ventiler, dyser og andre dele af motorkomponenterne.

Typer af brændstoffiltre til lastbiler

Efter type af brændstof væske:

 • Til benzin. Disse har et enkelt design. Eftersom denne type er ganske sjælden inden for lastbiler, så er disse filtrer ofte mest installerede i personbiler.
 • Til diesel brændstof. Disse har en membran, som adskiller vand og et varmesystem, som hjælper olien med at opretholde dens flydende konsistens ved lave temperaturer.

Efter filtreringsgrad:

 • Grov filtrering. Disse fjerner store partikler. Deres gennemsnitlige levetid er 60.000 til 100.000 kilometer.
 • Fin filtrering. Disse fjerner selv de mindste former for urenheder. I lastbiler med benzinfiltre bør disse skiftes hver 60-80.000 kilometer, mens man ved dieselmotorer skal skifte dem hver 10-20.000 kilometer.

Filtersystemets elementer består af flere forskellige materialer, såsom papir m.m. Alt efter designet, så findes der følgende former for komponenter:

 • Afmonterbare. Her skifter man kun det filtrerende element.
 • Solide. Her skifter man det hele som en enhed.

Beholderen med lastbil brændstoffilteret kan være lavet af:

 • Metal. Disse er meget varmeledende, som har en positiv effekt på effektiviteten på opvarmning af diesel brændstoffet.
 • Plastik. Disse er modstandsdygtige overfor rust.
Fejlfunktioner og deres årsager

Filterelementet kan blive stoppet eller falde sammen. Det kan stoppe til hvis brændstoffets kvalitet ikke er god eller det er diesel, som ikke passer til årstiden. Beholderen, som filteret er i, kan blive forringet eller deformt som følge af korrosion eller i tilfælde af biluheld hvilket kan forårsage lækage.

Sådan opdages fejlene

Hvis komponentet er i en gennemsigtig kasse, så kan du tjekke op på den visuelt. Hvis stoffet har en mørkebrun farve eller hvis bundfald er synligt i arbejdsvæsken , så skal filterelementet skiftes ud.

Symptomerne på fejl er reduceret motorkraft og øget brændstofforbrug. Der ud over, så vil lækage af væsken kunne medføre en særlig lugt i kabinen. I denne situation bør man undersøge produktet. En lækage er som regel synlig for det blotte øje. Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring med det, så er det bedre at kontakte en professionel på et værksted, sådan de kan installere et nyt komponent.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Hvis du foretrækker at købe dine komponenter og dele under kampagner? Vores netbutik har regelmæssige særlige tilbud til kunderne, hvor prisen bliver meget lave. Men, selv uden rabat er mange produkter i AutoDoc kataloget meget lav. Hvis du har et akut behov for et brændstof filter til din lastbil, så afgiv din bestilling online lige nu. Din bestilling vil blive leveret til din dør hurtigst muligt.