Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Kabinefilter til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Kabinefilter til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Kabinefilter til lastbiler billigt
 • Køb Kabinefilter erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Kabinefilter altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Kabinefilter til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Kabinefilter til de BEDSTE lastbil mærker

Kabinefilter erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Kabinefilter til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Kabinefilter katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Kabinefilter til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Kabineluftfiltre til lastbiler sørger for at luften der strømmer ind gennem ventilations hullerne til kabinen bliver holdt rent for vejstøv , der er til stede i overflod på støvede veje og vejsiden. Derudover forebygger den indtrængen af skadelige kemikalier der indeholdes i udstødningsgasserne, pollen og andre allergener kommer ind i bilen.

Typer af kabineluftfiltre til lastbiler

Komponenterne i katalogerne fra producenterne kan have forskellige filter elementer:

 • Papir. Disse beskytter kun mod støv og sod og er relativt billige.
 • Kul. Disse forebygger indtrængen af støv og ligeledes giftige forbindelser som benzen og phenol grupper, nitrogen og svovloxider, fra at komme ind i kabinen. De fjerner effektivt ubehagelige lugte. De koster dog mere end et filter, som er lavet af papir.

Efter rengøringsmetode kan komponentet være:

 • Mekanisk. De fjerner store jordpartikler.
 • Absorbering. De har et ekstra lag , som regel lavet af aktivt kul som absorberer gasser og ubehagelige lugte.
 • Elektrostatiske. Grundet det elektrificerede filtermateriale vil de tiltrække og holde på selv de mindste partikler. Disse elementer har høj effektivitet.

Ligesom filterelementer til personbiler, så kan elementerne for lastbiler have forskellige former og tykkelse.

Fejlfunktioner og deres årsager

Under køretøjets drift, vil overfladen af komponentet med tiden uundgåeligt stoppe til - især hvis den ofte bliver eksponeret over for olie og vand. Man skal som regel skifte filteret en gang om året før sommeren. Hvis lastbilen har kørt konstant i støvede områder, så skal man reducere intervallet til det halve. Beholderen til filteret kan være beskadiget eller installeret forkert eller forårsaget ved færdselsuheld.

Sådan opdager man fejlene

Det primære tegn på at man skal til at skifte kabineluftfiltre er en ubehagelig lugt i kabinen, såsom skimmel. Tilstanden for komponentet bør også tjekkes i det tilfælde at der er kondens på vinduerne, eller i det tilfælde at der er afbrudt luftstrøm ind i kabinen. Snavs og skader er lette at finde i forbindelse med en inspektion. I begge tilfælde, så kan man ikke reparere det, men skal udskiftes med et nyt.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Ønsker du hurtigt at købe et kabineluftfilter til din lastbil eller andre komponenter? Køb dem på AutoDocs netbutik! Vores kunde service team vil med glæde hjælpe dig med at finde den rigtige del så det kan afsendes hurtigst muligt. Under kampagner er vores priser utrolige lave. Vælg AUTODOC og køb mere for mindre!