Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Fjederben- / støddæmperlejring til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Fjederben- / støddæmperlejring til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Fjederben- / støddæmperlejring til lastbiler billigt
 • Køb Fjederben- / støddæmperlejring erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Fjederben- / støddæmperlejring altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Fjederben- / støddæmperlejring til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Fjederben- / støddæmperlejring til de BEDSTE lastbil mærker

Fjederben- / støddæmperlejring erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Fjederben- / støddæmperlejring til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Fjederben- / støddæmperlejring katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Fjederben- / støddæmperlejring til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Fjederben bøsninger til lastbiler er gummikomponenter der skal dæmpe vibrationerne mellem elementerne i affjedringen. Komponenterne er placeret nederst i fjederbenet, ved deres tilknytning til ønskebenet. De består af en eller to metal ærmer med et elastisk indsætte mellem dem.

Typer

Fabrikanternes kataloger indeholder de komponenter, der afviger fra akslen installation:

 • Forest.
 • Bagest.

Du kan bestille komponenter online fremstillet af forskellige materialer.

 • Gummi. Disse er bløde dele, der er billige, men har kort levetid.
 • Polyurethan. Disse elementer er slidstærke med høj resistens overfor kemikalier og temperaturudsving. Ulemperne er høje omkostninger og overdreven stivhed.

Som Fjederben bøsninger til personbiler kan komponenter til lastbiler have forskelligt design:

 • Med både indvendige og udvendige bøsninger.
 • Med indvendig foring. Når delen er monteret på ophænget, fungere montagesædet som den ydre kappe.

Fejl og årsagerne hertil

Fabrikanterne angiver ikke en bestemt levetid for disse komponenter. Varen skal udskiftes, hvis dens gummiindsats har mistet elasticitet, er revnet, skrællet eller har sluppet metal elementet.

Levetiden på forreste og bagerste Fjederben bøsninger afhænger af kvaliteten af vejbelægningen. Længerevarende brug af lastbiler på jord- og grusveje reducerer produktets levetid. Desuden påvirkes gummiindsats af olieholdigt væsker og kemikalier. Materialet kan også blevet ødelagt på grund af eksponering for høje og lave temperaturer.

Sådan opdages fejl

Hvis en bankende lyd høres fra affjedringen når lastbilen kører på en ujævn vej, har komponenterne brug for diagnosticering. Graden af deres slid kan vurderes ved at inspicere lastbilens undervogn. Revner i elastiske komponenter viser behovet for udskiftning. Du skal bruge en specialtang, da komponenterne har en stram pasform og det kræver godt med kraft at få komponenterne pillet af.

AUTODOC: praktisk online shopping.

Se hvor du kan købe fjederben bøsninger og andre komponenter til din lastbil? Tag et kig på AUTODOC online butik. Vores prispolitik gør komponenter overkommelig, og regelmæssige kampagner gør det muligt at købe flere produkter til samme pris. Afgiv din bestilling og se ved selvsyn, at reparation og vedligeholdelse af din lastbil er overkommelig!