Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Fjeder til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Fjeder til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Fjeder til lastbiler billigt
 • Køb Fjeder erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Fjeder altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Fjeder til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Fjeder til de BEDSTE lastbil mærker

Fjeder erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Fjeder til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Fjeder katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Fjeder til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Bladfjederen er en del af det afhængige mekaniske affjedring af en lastbil. Den består af én eller flere højelastisk stålplader. Det hjælper med at holde bilens karosseri i den ønskede højde, og eliminerer vibrationer forårsaget af kørsel på ujævne veje.

Typer

Du kan online købe de forskellige komponenter til de forskellige aksler aksel:

 • Til forakslen.
 • For bagakslen.
 • For- og bagakslen.

Fabrikanternes kataloger inkluderer forreste og bagerste bladfjedre til lastbiler med forskelligt antal elementer:

 • Enkelt-blad (mono-blad) eller parabolsk. De har god elasticitet og absorbere vibrationer bedst muligt.
 • Flerbladede. De har høj bæreevne.

Funktionsfejl og årsager hertil.

Bladfjedre til personbiler, ligesom komponenter til lastvogne, er beregnet for hele køretøjets levetid. De kan svigte for tidligt i forbindelse med mekanisk beskadigelse af vedhæftninger, tab af elasticitet, eller beskadigelse af et eller flere blade. Dette sker i tilfælde af overbelastning af lastbilen, forkert installation, manglende overholdelse af tidsfrister for vedligeholdelse, eller brug af utilstrækkelig mængde smøremiddel under vedligeholdelse. Desuden er man i en situation med høj luftfugtighed, kan rustpletter forekomme på komponenterne.

Sådan opdager du fejl.

Der er flere symptomer, der entydigt indikerer beskadigelse af bladfjedre til lastbil. Disse omfatter bankelyd eller metallisk støj under kørslen, vibrationer , slinger i styrehus og lastbil, og tab af lastbilens frihøjde. Derudover kan køretøjet trække til den ene side. Det anbefales regelmæssigt at kontrollere og smøre komponenter. Desuden skal komponenter mindst rengøres efter hver 10.000 km.

AUTODOC: praktisk online shopping.

God stand af lastbilens affjedring er vigtige for sikker betjening af lastbilen. I vores online butik kan du altid købe bladfjedre til din lastbil og andre komponenter af høj kvalitet til overkommelige priser. AUTODOC holder regelmæssigt kampagner under hvilke varerne bliver endnu billigere. Kontakt specialister i vores supportteam og afgiv din bestilling på hjemmesiden eller via vores mobil app i dag!