Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Fjedrende ophængning / -tilbehør til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Fjedrende ophængning / -tilbehør til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Fjedrende ophængning / -tilbehør til lastbiler billigt
  • Køb Fjedrende ophængning / -tilbehør erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Fjedrende ophængning / -tilbehør altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Fjedrende ophængning / -tilbehør til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Fjedrende ophængning / -tilbehør til de BEDSTE lastbil mærker

Fjedrende ophængning / -tilbehør erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Fjedrende ophængning / -tilbehør til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Fjedrende ophængning / -tilbehør katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Fjedrende ophængning / -tilbehør til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Affjedringsophæng på personbiler er placeret under en akslen, mens det ved lastbiler sidder over dem. Komponenterne afgør pålideligheden af montering og derved også sikkerheden.

Typer af affjedringsophæng til lastbiler

I vores katalog kan du finde følgende komponenter:

  • Beslag, plader, cylinderiskestænger. Disse bruges til at forbinde enderne af komponenterne til rammen.
  • U-bolte. Disse bruges til at forbinde de elastiske komponenter til aksel stammen.
  • Bøsninger. Disse er lavet af gummi eller polyurethane. Den førstnævnte absorberer bedre stød, mens den sidstnævnte betragtes som mere holdbar.

Fejlfunktioner og deres årsager

Rust på metaldele kan ske som følge af eksponering over for fugt. Bøsninger kan også blive slidte, blive deforme eller miste deres elasticitet på grund af slid. Fastgørelser kan også løsne sig på grund af uheld og uholdbare fæstning under installationen.

Sådan opdager man fejlene

Der er ikke en bestemt levetid: Komponenterne skal bare erstattes når det er nødvendigt. Periodisk vedligeholde af enheden er påkrævet, og dette indkluderer at tjekke op på tilstanden af hvert enkelt element. Det er især vigtigt at tjekke, om U-boltene er tilstrækkelig stramme.

Problemerne kan indikere manglende vejgreb eller ratslør. I disse situationer er det anbefalet at man meget præcist måler afstanden mellem forhjulene. Dette kan vise, om hjulbasen er længere fra hinanden i den ene side end den anden. Nogle gange kan problemet løses ved at installere nye bolte. Når en fjeder udskiftes, så anbefales det også at skifte med et nyt beslag.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Hader du ikke også bare at spilde din tid på at lede rundt efter komponenter online? På grund af det store udvalg af produkter kan du finde alt du skal bruge på AutoDoc. Du kan købe affjedringsophæng og mange andre komponenter til din lastbil til lave priser. Vi fastsætter fornuftige priser og fører regelmæssige kampagner. Tøv ikke med at kontakte vores kunde service specialister for mere information. De vil med glæde fortælle dig om vores netbutik, leveringsbetingelser og betaling.