Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Udstødningsrør til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Udstødningsrør til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Udstødningsrør til lastbiler billigt
 • Køb Udstødningsrør erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Udstødningsrør altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Udstødningsrør til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Udstødningsrør til de BEDSTE lastbil mærker

Udstødningsrør erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Udstødningsrør til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Udstødningsrør katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Udstødningsrør til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Udstødningsrør og flexrør til lastbiler er nødvendige for at komme af med udstødningsgasser. De reducerer også lydniveauet og vibrationer i kraftenheden.

Typer af udstødnings flexrør til lastbil

Som regel har flexrørene en fast og holdbar tredelt fletning. Kataloger fra fabrikanterne inkluderer produkter som varierer i typen af inderlaget:

 • Interlock (styrket). Den indre del er lavet af fleksible parallelle plader. Disse er kendt for høj holdbarhed.
 • Interbraid. Indeni er disse elementer flettet sammen i en vinkel. De har en lav pris, men de bryder hurtigere sammen.

Disse bil komponenter kan være fremstillet af:

 • Stål. Disse er relativt billige.
 • Rustfrit stål. Disse er mere pålidelige.

Typer af udstødningsrør til lastbil

Disse produkter varierere i deres betegnelse:

 • Downpipe. Disse er installeret live bag ved udstødningsmanifolden. De kan modstå temperaturer på op til 600 oC.
 • Forbindelsesrør. Disse er monteret mellem andre elementer i udstødningssystemet.
 • Halerør. Disse kommer ud fra lydpotten og sørger for spredningen af udstødningsgasser. De bør stikke 3-5 cm ud fra karrosseriet i lastbiler der bliver brugt til passager transport.

I en online butik kan du købe disse bildele i forskellig længde og diameter. Jo større den sidste parameter er, jo langsommere er hastigheden af gennemstrømning af udstødningsgas. Det er meningsløst at komponenter til erhvervskøretøjer har større dimensioner end udstødningsrør til personbiler.

Funktionsfejl og årsager dertil

Levetiden på disse dele er ikke specificeret; de skal udskiftes når de går i stykker. Som regel bliver flexrør slidt op hurtigere end regulære rør. Ubetydelig bevægelse af motoren og slid på monteringsenhederne er skyld i dette. Disse bildele er også tilbøjelige til mekaniske skader. Dette kan for eksempel blive forårsaget af at ramme sten eller ved at køre over betydelige forhindringer. Disse dele kan ruste, hvis de er udsat for høj fugtighed.

Sådan opdager du fejl

Hvis du hører fremmed støj når motoren kører og lyden fra kraft enheden blev højere end normalt, bør dele udskiftes. En yderligere indikation vil være forekomsten af lugten af udstødningsgas i førerhuset. Man bør ikke udsætte udskiftningen af skadede dele: ud over akustisk ubehag, og den negative påvirkning af kemiske substanser i udstødningsgasserne, er tab af motorkraft og, som følge heraf, øget brændstofforbrug muligt.

AUTODOC: praktisk online shopping

I vores online butik kan du købe udstødningsrør og flexrør til erhvervskøretøjer under favorable forhold. Specialister i vores support service er klar til at hjælpe dig med at vælge de produkter du har brug for. Spørg dem hvilke kampagner der er i dag og brug muligheden for at spare ekstra penge. Køb hos AUTODOC og udfør reparation og eftersyn uden yderligere omkostninger!