Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Kvælstoffilter til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Kvælstoffilter til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Kvælstoffilter til lastbiler billigt
  • Køb Kvælstoffilter erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Kvælstoffilter altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Kvælstoffilter til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Kvælstoffilter til de BEDSTE lastbil mærker

Kvælstoffilter erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Kvælstoffilter til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Kvælstoffilter katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Kvælstoffilter til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

For at kunne nedbringe udledning af udstødningsgasser i atmosfæren, samt for at kunne imødekomme Euro IV & Euro V standarderne, er sværvægts køretøjer blevet udstyret med et specielt katalytisk reducerende system, SCR, som er baseret på forbruget af urinsyre-løsningen AdBlue. Eftersom renheden af dette kemikalie direkte definerer effekten af teknologien, går det igennem et specielt lastbil urinsyre filter for at blive renset. Denne del fjerner uvedkommende urenheder fra væsken, og beskytter diverse komponenter i systemet fra for tidlig slitage.

Typer af urinsyre filtre til lastbiler

Disse komponenter kan blive monteret på følgende måder:

  • Ved at blive skruet på. De har et gevind.
  • Ved at blive sat direkte ind i en beholder. Denne del har ingen gevind.

Disse elementer varierer også i dimensionerne: Højde, ydre og indre diametre.

Funktionsfejl og årsager dertil

Levetiden på disse komponenter er specificerede i erhvervskøretøjets brugermanual. Det anbefales at servicere enheden ifølge bilfabrikantens instruktioner, og erstatte komponenterne hvis det bliver nødvendigt. Ellers er det muligt at nitrogenoxider i udstødningsgassen vil forøges, samt hastigheden af deres udsendelse vil ændre sig. For tidlig tilstopning af urinsyre filtret er som tommelfingerregel, oftest grundet dårlig kvalitet af urinstoffer.

Sådan opdager du fejl

En advarselslampe på instrumentbrættet, som er forbundet til AdBlue’s niveau sensor, samt kontrolenheden som styrer væske injektionssystemet, vil oplyse føreren om at komponentet kræver en udskiftning. Hvis denne del er meget beskidt, kan motoren på det tunge køretøj have svært ved at starte.

AUTODOC: praktisk online shopping

I vores online butik kan du købe et urinsyre filter, samt mange andre komponenter til reparation samt servicering af erhvervskøretøjer til en billig pris. Det praktiske katalog er til din rådighed: du kan vælge dele som passer dig perfekt, og ikke kun ved de tekniske specifikationer, men også ved deres pris. Husk venligst at kampagner som hjælper dig med at spare penge, er til rådighed ved mange produkter. Bliv AUTODOC kunde i dag, for en billig og besværfri online-shopping.