Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Dæmpersystem / -tilbehør til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Dæmpersystem / -tilbehør til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Dæmpersystem / -tilbehør til lastbiler billigt
 • Køb Dæmpersystem / -tilbehør erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Dæmpersystem / -tilbehør altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Dæmpersystem / -tilbehør til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Dæmpersystem / -tilbehør til de BEDSTE lastbil mærker

Dæmpersystem / -tilbehør erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Dæmpersystem / -tilbehør til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Dæmpersystem / -tilbehør katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Dæmpersystem / -tilbehør til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Lydpotter til lastbiler skal reducere det støjniveau, som udstødningsgassen i udstødningsrøret forårsager. Dette element indeholder forskellige kanaler, mellemrør og kamre, der gør det muligt at reducere frekvenser fra lydvibrationer ved at konvertere dem til varmeenergi.

Typer lydpotter for lastbiler

Kataloger fra producenter omfatter komponenter med forskellige arbejdsprincipper:

 • Restriktiv. De absorberer vibrationer pga. forskellen i diameter mellem kammer og udstødningsrør. Støjniveauet er reduceret når udstødningsgasserne fra den smalle udstødning bevæger til et større kammer. Sådanne komponenter er effektive, men kan også reducere motorkraften.
 • Reflekterende. De har en labyrint til gassen som strømmede ind, hvor lyden konstant reflekteres fra væggene. Her kolliderer lydbølgerne med hinanden, ændre deres amplituder, og bliver neutraliseret. Disse enheder har næsten ingen effekt på motorens effekt, men de bliver betydeligt varmere under drift.
 • Absorberende. Disse komponenter er fyldt med støjisolerende materiale med et korrugeret rør igennem den. De har et enkelt design og kan absorbere lydbølger i forskellige frekvenser. Effektiviteten af disse enheder er temmelig lav.
 • Resonator. Disse enheder har flere kamre forbundet af rør med huller med forskellige diametre. De reducerer støj uden at bryde strømmen, men kun i et snævert frekvensområde.

Komponenter brugt i erhvervskøretøjer er som regel mindre effektiv end lydpotter til personbiler. Dette skyldes behovet for at bevare den maksimale motoreffekt.

Komponenterne afhænger også af det materiale de er lavet af:

 • Stål med en beskyttende belægning (aluminium osv.). De har en lav pris, men de holder ikke ret længe.
 • Rustfrit stål. De har en spejlflade, hvorved stort set intet hindrer passage af gasflowet. Disse enheder er resistent mod negative miljømæssige påvirkninger.

Funktionsfejl og årsager hertil.

Levetiden af lastbil lydpotter er ikke begrænset; de vil derfor skulle udskiftes hvis de er defekte. Komponenter kan miste tætheden pga. korrosion af metal, konstant temperatur ændringer, dannelse af kondensvand inden i enheder og mekaniske skader. Desuden er risikoen for tilstopning af komponenter eller katalysatoren kan brænde igennem.

Sådan opdager du fejl.

Hvis udstødningsgasser undslippe under lastbilen, kommer der langt mere støj fra køretøjet, når metal slag høres fra udstødningsrøret, betyder det, at enheden har brændt igennem og adskilt sig fra huset. I nogle tilfælde er det observeret at motorens ydeevne nedsættes. Hvis disse symptomer er observeret, er kontrol af komponenten påkrævet. Hvis dråber af vand er registreret under dele af udstødningssystemet under nedkølingen, er integriteten af udstødning faldet.

AUTODOC: praktisk online shopping.

I vores netbutik, kan du købe lydpotter og mange andre komponenter til erhvervskøretøjer billigt og med tryghed. Vi har skabt en mobil app: en bestilling er nu muligt fra ethvert sted på ethvert tidspunkt. Hyppige kampagner gør det muligt at reducere omkostningerne til reparation og vedligeholdelse af dit køretøj. Køb online hos AUTODOC og spar penge lige nu!