Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Svinghjul til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Svinghjul til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Svinghjul til lastbiler billigt
  • Køb Svinghjul erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Svinghjul altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Svinghjul til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Svinghjul til de BEDSTE lastbil mærker

Svinghjul erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Svinghjul til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Svinghjul katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Svinghjul til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Svinghjul er en skive monteret på flangen af krumtapakslen. Enheden overfører torsions kraften fra motoren til gearkassen og fra starter til krumtapaksel. Dette komponent reducerer vibrationer og støj fra transmissionen, når lastbilen bevæger sig.

Typer af svinghjul til lastbiler

Efter design:

  • Fast. Faste skiver med en diameter omkring 20-50 cm med tænder på kanten. Enheden har simpelt design og lave priser. De er som regel lavet af støbejern og er derfor tunge. De sikrer effektiv drift af motoren ved lave omdrejninger. Kataloger fra producenter inkluderer også letvægts solide svinghjul: deres vægt er lavere end standard komponenterne med omkring 1,5-2 kg. Sådanne komponenter tillader, at motoren opnår omdrejninger hurtigere, hvilket gør lastbilens acceleration bedr
  • Dobbeltvægtet. Disse er tilpasnings enheder, der består af to skiver, forbundet med en fjedermekanisme. Disse enheder er tilpasset til lastbiler med kraftfulde motorer, da de absorberer vibrationerne perfekt. De reducerer brændstofforbruget og forbedrer aerodynamikken. Deres ulempe er bekostelig reparatio

Funktionsfejl og årsager hertil

Komponentens levetid ligger gennemsnitligt på 100.000-150.000 kilometer. I nogle tilfælde, hvis lastbilen har haft en skånsom drift kan denne levetid komme op på 200.000-250.000 km. Komponenterne er lavet af stærkt støbejern og stål. Dog er de udsat for naturligt slid og kræver regelmæssigt vedligehold. Hovedårsagerne inkluderer forekomsten af defekter på tænderne og revner i området, hvor komponentet er fastgjort til krumtapakslen og gevindskader, i koblingshusets fastgørelse. I dobbeltvægtede modeller, er en af de hyppigste fejl også mekanisk skade af spjældfjederne.

Grunden til fejl er forkert vedligeholdelse af erhvervskøretøjer, specielt utilstrækkelig tryk på koblingspedalen og hårde opbremsninger. Reduceret levetid af komponentet kan også være resultat af overlæsning af køretøjet. Korrekt drift af dobbeltvægtet svinghjul kan være påvirket af utilstrækkelig rotationshastighed i startmotoren, vibration grundet defekter i transmissionen, forskelligt tryk i cylinderne og at køretøjet ikke starter.

Sådan finder du fejl

Sammenbrud af komponentet i lastbilen, ligesom i personbiler, er indikeret af vibrationer, når koblingspedalen trykkes ned, problematisk gearskift eller øget brændstofforbrug. Eksakt identifikation af defekter kræves diagnostik. Reparation og udskiftning af komponentet bør kun betros til specialister på værkstedet.

AUTODOC: praktisk online shopping

Ønsker du et profitabelt køb af svinghjul til din lastbil? Bliv registreret hos AUTODOC’s netbutik. Vi tilbyder en lang række valg mellem billige komponenter til adskillige køretøjer. Kampagner gælder for mange varer, der er præsenteret her, hvilket vil hjælpe dig med at spare. Gør dit valg online og bestil nu – vi leverer dit køb hurtigt og billigt.