Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Motorlejring til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Motorlejring til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Motorlejring til lastbiler billigt
  • Køb Motorlejring erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Motorlejring altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Motorlejring til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Motorlejring til de BEDSTE lastbil mærker

Motorlejring erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Motorlejring til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Motorlejring katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Motorlejring til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Lastbilens motorbeslag pålideligt fastgjort til motoren. Denne del absorberer også stød og vibrationer fra rammen når køretøjet er i bevægelse.

Typer af motorbeslag til lastbiler

Ligesom motorbeslag på personbiler er delene opdelt i:

  • Gummi og metal. Disse er relativt billige og populære. De er i et simpelt design og består som regel af pakninger i slidstærkt gummi placeret mellem to metalplader.
  • Hydraulisk. Disse tilpasser sig motorens forskellige driftsbetingelser og har en høj virkning, når det kommer til at absorbere vibrationer. Designet består af kamre med den aktive væske og en bevægelig membran. Disse er tiltænkt at fjerne de små vibrationer der opstår når lastbilen eksempelvis kører på relativt glatte overflader.

Når du vælger delene fra kataloget, læg da mærke til at de er forskellige afhængig af, hvilken side de monteres på. Årsagen er, at den ene af beslagene er udsat for en øget belastning og derfor er fremstillet af et tættere materiale. Derfor kan prisen på den venstre og det højre motorbeslag være forskellig.

Funktionsfejl og årsager hertil

Delene skal skiftes hvis der er skade på dem. Derudover kan delene miste deres dæmpende og vibrationsisolerende evne over tid. Som regel er mekaniske skader resultatet af intensive belastninger på motoren, stærke vibrationer og temperatursvingninger.

Sådan opdager du fejl

Der er ikke en bestemt tidsfrist på udskiftning af disse dele. Skader kan opdages ved inspektion under vedligeholdelse. Et ikke planlagt besøg hos mekanikeren kan indikeres af ukendt støj og stærke vibrationer i motor regionen .

AUTODOC: nem online shopping

I vores netbutik kan du med fordel købe motorbeslag, oliefiltre, olie forsegling og mange andre dele til lastbiler. Med de hyppige kampagner vi har hos AUTODOC, kan du minimere omkostningerne til reparation af din lastbil. Vi bearbejder yderligere vores online bestillinger hurtigt og sørger for hurtig levering – du får din leverance så hurtigt som muligt.