0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Turbolader / -enkeltdele til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Turbolader / -enkeltdele til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Turbolader / -enkeltdele til lastbiler billigt
  • Køb Turbolader / -enkeltdele erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Turbolader / -enkeltdele altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Turbolader / -enkeltdele til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Turbolader / -enkeltdele til de BEDSTE lastbil mærker

Turbolader / -enkeltdele erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Se mere
Turbolader / -enkeltdele til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Turbolader / -enkeltdele katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Turbolader / -enkeltdele til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Kompressorer/superchargers til lastbiler er enheder, der øger trykket i indsugningssystemet ved brug af energien i udstødningsgassen. Der blæses luft ind i forbrændingskammeret som mætter brændstofblandingen med ilt, som giver motoren mere kraft og højere ydeevne. Enheden virker autonomt og kan nå 200.000 omdrejninger i minuttet på grund af det øgede tryk fra udstødningsgasserne. Komponenterne er lavet af nikkel-baserede legeringer.

Typer af kompressorer/superchargers til lastbiler

Kataloger fra producenter indeholder komponenter, der installeres.

  • En ad gangen. Normalt har de en stor størrelse og høj ydeevne; men de er ineffektive ved lave motoromdrejninger. De er billigere i indkøb.
  • Parvis. Hver af dem har lavere ydelse, men den samlede ydelse er højere. Den største fordel ved sådanne enheder er deres evne til at opretholde balancen mellem parametrene for tvungen induktion ved lave og høje omdrejninger, således at de sikre en stabil accelerations dynamik.

Måder at forbinde:

  • I linje.
  • Parallel (højre og venstre kompressorer/superchargers til erhvervskøretøjer er tilgængelige).

Du kan også online bestille turboladere med forskellige grader af induktion.

Funktionsfejl og årsager hertil.

Levetiden for disse komponenter er ikke klart defineret. Komponenterne svigter hvis lejerne er overophedet eller blokeret, eller akslen bliver slidt. Årsagen til dette er utilstrækkelig smøring eller forringet kvalitet af smøremidlet pga. tab af tæthed eller nedsat kapacitet af olieslanger. Blokering af kanaler er også muligt, hvilket skyldes en for sen udskiftning af olie, eller at bruge smøremidler af ringere kvalitet. Desuden kan rotorbladene blive deforme hvis fremmedlegemer trænge ind i komponentet.

Sådan opdager du fejl.

Lastbils kompressorer/supercharger kræver en diagnosticering, hvis motorens ydeevne er reduceret, eller du oplever et øget olieforbrug. Desuden kan fejl angives ved fløjtelyde og skramlende lyde fra turboladeren, hvid sort eller grå røg fra udstødningen, eller periodisk afbrydelse af komponentet. For at øge levetiden af komponentet er det nødvendigt at anvende brændstof af høj kvalitet, servicer komponentet periodisk, man skal især huske at udskifte luftfilter og olie, og overvåge lufttrykket på en speciel måler på instrumentbrættet. For højt tryk i systemet vil ikke blot medføre at kompressoren/supercharger går i stykker, men i værste tilfælde også medføre motorsvigt.

AUTODOC: praktisk online shopping.

I vores netbutik kan du købe kompressorer/superchargers til lastbiler og mange andre komponenter til reparation til ganske overkommelige priser. Specialister i vores support team er klar til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og fortæller om aktuelle kampagner. Bestilling af reservedele til bilen vil ikke tage lang tid. Køb hos AUTODOC - spar penge og arbejde!

loader Vent venlist...

2.500.000 bildele - find en passende reservedel til din bil.
Søg efter reservedele.

Anmodningstype Eksempel
Autodele Bremseskive
Autodele + Producent Bremseskive OPTIMAL
Autodele + Bilproducent Bremseskive SUBARU
Autodele + Varenummer Bremseskive 12821CP
Varenummer N921
Varenummer + Producent 1 987 302 211 OPTIMAL
OEN 07002555
OEN + Producent 090005136 OPTIMAL