Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Styre- / føringsrulle til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Styre- / føringsrulle til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Styre- / føringsrulle til lastbiler billigt
  • Køb Styre- / føringsrulle erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Styre- / føringsrulle altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Styre- / føringsrulle til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Styre- / føringsrulle til de BEDSTE lastbil mærker

Styre- / føringsrulle erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Styre- / føringsrulle til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Styre- / føringsrulle katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Styre- / føringsrulle til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Luftbælte til lastbiler , dets bane dannes ved at trække i drivremmen. De sælges separat eller som et sæt.

Typer af luftbælter til lastbiler

Efter formål:

  • Som tilbehørs rem. Alt efter type af element, som man bruger sammen med drivremmen, så kan de være flade eller have hakker. I gennemsnit, så er levetiden på 70-80.000 kilometer.
  • Tandrem. Deres design antager, at remmen har ridser eller tænder. En udskiftning er nødvendig efter hver 75-100.000 kilometer.

Efter materiale:

  • Polymer, disse kan modstå kontakt med fugt.
  • Metal, disse er mere modstandsdygtige over for mekanisk pres.

Disse produkter varierer også i størrelse. Producenten oplyser som regel, hvor brede de er og diameteren. De bør også matche den størrelse, som drivremmen har på din lastbil.

Fejlfunktioner og deres årsagen

Disse komponenter, såsom luftbælter i personbiler, bør skiftes sammen med drivremmen, fordi de bliver slidt. Slidet kan komme hurtigere, hvis man belaster enheden meget, hvilket får komponenten til at gå i stykker.

Mekanisk skade til den udvendige del af komponentet kan opstå som følge af kontakt med et fremmed objekt, eks. en sten. Siderne kan blive deforme som følge af forkert installation af komponentet.

Sådan opdager man fejlene

Tilstanden af tilbehør bør efterses efter hver 15.000 kilometer. Hvis komponentet roterer frit og laver larm, så skal det udskiftes. Som regel skal de andre hjælpeelementers kileremme ikke tjekkes uden en god grund. Et problem med et komponent i denne enhed kan afsløres igennem usædvanlig støj, når motoren er i drift. I dette tilfælde bør man kontakte en servicestation og ikke vente på et planlagt eftersyn for vedligeholdelse

AutoDoc: Praktisk online shopping

Du kan finde mange billige bildele i vores netbutik. Her kan du bestille lufbælte og andre produkter til erhvervskøretøjer. Når vi afholder kampagner, så kan du få dine dele til en utrolig lav pris. Hvis du har brug for hjælp med at finde de rigtige dele, venligst kontakt AUTODOC specialister via online chat tjeneste eller per telefon. Vores kunde service team vil med glæde hjælpe dig med at finde alt hvad du har brug for til din lastbil reparation.