Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Multi-V-rem / -sæt til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Multi-V-rem / -sæt til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Multi-V-rem / -sæt til lastbiler billigt
 • Køb Multi-V-rem / -sæt erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Multi-V-rem / -sæt altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Multi-V-rem / -sæt til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Multi-V-rem / -sæt til de BEDSTE lastbil mærker

Multi-V-rem / -sæt erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Multi-V-rem / -sæt til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Multi-V-rem / -sæt katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Multi-V-rem / -sæt til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

En tandrem overfører drejningsmomentet fra krumtapakslens remskive for at opnå rotation i bilens hjælpekomponenter: generator, servostyring, klimaanlæg, vandpumpe. Denne enhed består af et lag af gummi med mange aflange V formede indhak og et beskyttende lag af olie og varmeresistent materiale. Endvidere, udover komponentet, så indeholder tandremssæt til lastbiler som regel også remskiver, stramme dæmpere og anordninger til at fastgøre den.

Hvornår skal man installere sin tandrem

Produkterne til lastbiler er har en højere overførselskraft end tandrem til personbiler. Antallet af hakker i komponenter til lastbilen er 8 eller flere. Der ud over så er komponentet ofte lavet af et slidstærkt materiale, som sørger for at den kan håndtere den større belastning. Til trods for alle disse foranstaltninger er lavet til at holde, så anbefales det sædvanligvis at man l skifter tandremmen efter hver 100.000 kilometer.

Installationen af et nyt sæt kan kræve, efter levetiden er udløbet, for remskiver og spjæld; fejljustering og fastklemme kan forekomme som følge af slid. Desuden kan komponenterne blive skadet på grund af kraftig påvirkning. I tilfælde af en tandrem pludselig brister, skal elementerne i enheden udskiftes samlet. Dette kan ske, hvis lastbilens motor pludselig bliver belastet efter længere tids tomgang.

Kendte producenter af tandremme

Top kvalitets sæt kan sikre en pålidelig og sikker drift af lastbiler, de findes i særdeleshed i katalogerne fra;

 • Contitech;
 • Bosch;
 • Autex;
 • Gates;
 • SKF.
AUTODOC: Praktisk online shopping

I vores netbutik kan du finde et stort tilgængeligt udvalg af holdbare reservedele. Hurtig og pålidelig reparation af et hvilket som helst køretøj er ikke noget problem nu. SÆrligt, i dag kan du købe tandremssæt til lastbiler til en overkommelige pris. Vi prøver at overraske vores kunder med kampagner og rabatter så ofte så muligt og giver mulighed for at opnå gratis levering. Anbring din bestilling online lige nu og lær at højkvalitets produkter kan være meget billige.