Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Strammehjul til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Strammehjul til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Strammehjul til lastbiler billigt
  • Køb Strammehjul erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Strammehjul altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Strammehjul til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Strammehjul til de BEDSTE lastbil mærker

Strammehjul erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Strammehjul til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Strammehjul katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Strammehjul til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

En remskive strammer bruges til at tilpasse trækket på generator drivremmen i lastbiler. Det er et leje med et plastik skjold på ydersiden.

Typer af remskive strammere til lastbiler

Efter type:

  • Excentrisk. I sådanne remskiver, fungere stramningsmekanismen ved at en indbygget muffe med en hul forskydning fra midten. Den bruges til at sætte enheden på en stift på motoren. Remskive strammeren hviler mod bagsiden af remmen og roterer under motordrift. Rotationen på sin aksel ændre komponentets position i forhold til remmen og således sikre stramhed.
  • Med et beslag. Her bliver beslaget forbundet med motorens bolte, hvorefter komponentet bliver sat fast. Stramhed opnås ved at ændre beslaget ift. motoren.

Efter måde at spænde dem på:

  • Mekanisk. Sker ved manuel justering. Fordelen ved denne metode er den lave pris. Som regel skal de udskiftes efter ca. 70.000 kilometer.
  • Automatisk. Disse justerer sig selv, og derfor kan det reducere vibrationerne, som kommer i forbindelse med bump. Disse komponenter er mere holdbare. Deres levetid kan være op til 100.000 kilometer. Enheden kan enten være fjeder eller hydraulisk drevet.
Fejlfunktioner og deres årsag

Ligesom remskive strammere i biler, så bliver komponenterne på lastbiler konstant udsat for friktion, derfor er de tilbøjelige til at få mekaniske skader og fejljustering. Desuden, plastik samlingen smelter ofte og det sker at remskive strammeren sætter sig fast og rust forekommer på lejerne.

Indtrængen af fremmede partikler kan bidrage til forøget slid på overfladen og defekter kan forekomme. Som regel betyder smeltning af komponenter, overophedning, når de sætter sig fast, fejljustering og frit løb er et resultat af fejl installation.

Sådan opdager man fejlene

Eftersom remskiven kan resultere i brud på generatorens drivrem på en lastbil, skal vedligeholdelse af enheden foretages med jævne mellemrum. Desuden er der en overbevisende grund til at kontakte et værksted for diagnosticering ved uvedkommende støj og vibrationer fra generatoren, forlygterne flakker når motoren er i drift, betydelig øget brændstofforbrug når elektriske enheder er i brug. Specialisterne ønsker at tilse tilstanden af stramme mekanismen visuelt.

AUTODOC: Praktisk online indkøb

For hurtigt at købe en generator drivrem remskive strammer og andre produkter til en lastbil til en lav pris, venligst registrere dig hos AUTODOC netbutik. Du har et brugervenligt katalog til din rådighed, hvor du vil være i stand til at finde alt det du har brug for at reparere og vedligeholde dit køretøj på få minutter. Vi holder vores priser fornuftige og har ofte kampagner. Bestil dine komponenter online i dag og opdag alle fordelene for budgetvenlige priser og hurtig levering.