Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Styrestang / plejlstang til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Styrestang / plejlstang til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Styrestang / plejlstang til lastbiler billigt
 • Køb Styrestang / plejlstang erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Styrestang / plejlstang altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Styrestang / plejlstang til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Styrestang / plejlstang til de BEDSTE lastbil mærker

Styrestang / plejlstang erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Styrestang / plejlstang til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Styrestang / plejlstang katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Styrestang / plejlstang til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Et træk led overfører kraft fra den styrende gearkasse til styrearme på navet, og giver hermed den nødvendige drejningsvinkel til styrende hjul på en lastbil. Delen er et rør med specielle huller hvori kugle stifter er monteret.

Typer

Der er komponenter til de forskellige aksler:

 • for;
 • bag;
 • midt;
 • free-rolling

For det meste findes der for-/ og bag træk led til erhvervskøretøjer. Uanset akslen kan komponenterne variere i konstruktion:

 • ikke aftagelig (kan ikke repareres)
 • aftagelig (mere holdbar grundet muligheden for vedligeholdelse).

Bildele i katalogerne variere også i:

 • vægt;
 • størrelse;
 • type af fastgørelseselement

Funktionsfejl og årsager dertil

Komponentet har en lang levetid. Sammenbrud kan forårsages af deformation som opstår hvis lastbilen rammer en betydelig forhindring. Grundet den besværlige adgang til denne del, bør udskiftning ske hos et specialiseret serviceværksted. Efter dette vil det være nødvendigt at justere hjulene.

Sådan opdager du fejl

Tegn på sammenbrud er identisk med fejl på træk leddene på personbiler. For eksempel; fremmede lyde kan høres ved sving eller du kan opleve banken eller friløb i rattet. Ud over det kan lastbilen trække til den ene side.

AUTODOC: praktisk online shopping

Vil du gøre din lastbils eftersyn billigt? Bestil høj kvalitets dele i AUTODOC’s online butik. Her kan du købe træk led til lastbil og mange andre produkter til overkommelige priser. Specialisterne i vores tekniske support service vil med glæde hjælpe dig med at vælge de reservedele du har brug for og fortælle om de aktuelle kampagner. Køb online under favorable omstændigheder og få dine varer inden for den korteste tid!