Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Tandstang og pumpe til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Tandstang og pumpe til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Tandstang og pumpe til lastbiler billigt
  • Køb Tandstang og pumpe erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Tandstang og pumpe altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Tandstang og pumpe til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Tandstang og pumpe til de BEDSTE lastbil mærker

Tandstang og pumpe erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Tandstang og pumpe til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Tandstang og pumpe katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Tandstang og pumpe til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Servostyringspumper i lastbiler er en del af styresystemet og bruges til at forsyne olie i systemet under højt tryk. Komponentet er monteret på motoren og drives af krumtapakslen. Derfor, fungerer enheden, så længe motoren kører.

Typer af servostyringspumper til lastbiler

Fabrikanternes kataloger indeholder komponenter med forskellige motortyper. Disse kan være:

  • kilerem drift (en V-rem, en dobbelt kilerem, eller en stærkere V-rem);
  • et gear.

Erhvervskøretøjer, tandhjulspumper installeres oftest. Disse enheder har et enkelt design og høj ydeevne. De kan være af to typer:

  • Enkelt-kredsløb. De har en lav ydelse og overkommelig pris.
  • Dobbelt-kredsløb. Disse er mere effektiv.

I dag kan man købe online komponenter med en indbygget beholder til olie og enheder med separat tank monteret i motorrummet.

Funktionsfejl og årsager hertil.

Komponenter til lastbiler, ligesom servostyringspumper til personbiler, har ikke en bestemt levetid. En servostyringspumpe vil fejle ved at låse rattet eller gøre bilen tung at manøvrere, mekanisk beskadigelse af rotoren, vinger, slanger og pakninger og rustpletter på metal-elementer. Oftest skyldes dette for lav en stand af den arbejdende væske i systemet eller ved brug af en dårlig kvalitets olie og ved at ignorerer udskiftningsintervaller for olien. Slid og knæk af drivremmen er også muligt som følge af forkert montering af komponentet.

Sådan opdager du fejl.

Hvis rattet begynder at vibrere under kørslen, drejer rattet, kræver det en stor indsats at dreje, og høre du fremmede hvislelyde, så skal komponentet udskiftes. Behovet for udskiftning er også angivet ved tilstedeværelsen af metalspåner i olietanken. Det kan opdages, hvis filteret er udvundet fra tanken.

AUTODOC: praktisk online shopping.

Er det muligt at bestille en servostyringspumpen til lastbilen, og få den ønskede del hurtigt? Ja, det er, hvis du køber fra AUTODOC. Vi samarbejder med en pålidelig hurtig levering og forsendelse og sender alle køb uden forsinkelse. I øvrigt har vi i vores online shop, jævnligt kampagner, der giver dig mulighed for at spare. Gå ikke glip af en mulighed for at reparere og servicere dit køretøj rigtig billigt!