Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Gearkasseolie til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Gearkasseolie til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Gearkasseolie til lastbiler billigt
 • Køb Gearkasseolie erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Gearkasseolie altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Gearkasseolie til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Gearkasseolie til de BEDSTE lastbil mærker

Gearkasseolie erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Gearkasseolie til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Gearkasseolie katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Gearkasseolie til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Gearolier bliver brugt til at smøre reduktionsgear, differentialer og andre dele af lastbilers gearkasser. På overfladen af komponenterne skaber olierne en oliefilm som forhindrer komponenterne i at sætte sig fast, beskytter for ætsning og overdreven belastning. Derudover reducerer smørelsen vibrationer og støj, spreder varmen og minimerer slitage på komponenterne.

Typer af olier til lastbiler

Afhængig af applikationen, er der olier til:

 • Manuelle gearkasser og differentialer
 • Automatgear

Afhængig af sammensætning:

 • Mineralsk. De former en tyk oliefilm, selv under tilstande af højt tryk og indeholder praktisk talt ingen skadelige kemikalier. De er billige men har en relativ høj forbrugsrate og kort levetid.
 • Syntetisk. De kan bruges i et bredt spektrum af temperaturer, siden de ikke er tilbøjelige til at undergå radikale ændringer af viskositet i varme og kolde tilstande. En anden fordel er resistens over for ætsning. Ulemper inkluderer en høj grad af flydeevne, hvor olien kan finde på at lække gennem tætningerne.
 • Semisyntetisk. Det er en blanding af mineralske og syntetiske baser, hvilket er den optimale variant med hensyn til forholdet mellem pris og kvalitet. Disse olier bliver brugt i robuste gearkasser i lastbiler som arbejder under belastende vilkår.

Af viskositet er der sommer, vinter og helårs olier. De har forskellige mængder og typer af tilsætningsstoffer som specielt hjælper til at stabilisere drift karakteristika ved temperaturstigninger og minimerer dannelsen af aflejringer. Vinter olier har oftest varierende værdier af lav-lav driftstemperaturer. For eksempel kan det være -40, -26 eller -12 °C. De anvendte tilsætningsstoffer kan være:

 • Friktionsreducerende,
 • Hæmmende, hvilket forbedrer viskositet
 • Anti-korrosiv

Særlige forhold for brug

Over tid mister olier deres smørende evner grundet iltning og kontakt med slid produkter fra friktionsdiske og andre elementer af denne enhed. Skiftningen af olie er specificeret af producenten af køretøjet. Olier til personbiler med automatgear skal skiftes efter hvert 30.000 til 40.000 kilometer i kørsel, og manualgear efter hvert 50.000 til 75.000 km. Vedligeholdelses intervallet for lastbiler er længere. Det er specificeret af producenten for hvert specifikke køretøj og er indikeret af den tekniske dokumentation for køretøjet.

AUTODOC: praktisk online shopping

Vores netbutik har et bredt udvalg af tekniske væsker. I vores brugervenlige katalog, kan du nemt finde produktet du har brug for. Vores priser er meget konkurrencedygtige, har ofte kampagner, og giver mulighed for gratis levering. Afgiv en bestilling på vores hjemmeside i dag og køb gearolie og andre produkter til lastbil reparationer og vedligeholdelse til nedsatte priser.