Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Frostvæske til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Frostvæske til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Frostvæske til lastbiler billigt
  • Køb Frostvæske erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Frostvæske altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Frostvæske til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Frostvæske til de BEDSTE lastbil mærker

Frostvæske erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Frostvæske til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Frostvæske katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Frostvæske til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Kølervæske anvendes i lastbil motorens kølesystemer. Den cirkulerer igennem særlige kanaler tilsluttet køleren. Det krævede tryk i systemet vedligeholdes af en pumpe. Væsken har et lavt frysepunkt og et højt kogepunkt.

Typer frostvæske til lastbiler

Kataloger fra producenter inkludere væsker med forskellige typer tilsætningsstoffer. De er inddelt i henhold til de gængse klassifikation, som er udviklet af den amerikanske General Motors Corporation:

  • G11 (hybrid). Foruden at være økologiske, indeholder de en række grundlæggende uorganiske tilsætningsstoffer. De kan bruges som kølevæske i både personbiler og erhvervskøretøjer. De har en lav pris. Det er som regel grønt og holder 3 år eller 90.000 kilometers kørsel.
  • G12 (Carboxylate). Kølervæske af denne type til erhvervskøretøjer indeholder organiske tilsætningsstoffer: carboxylate og ethylenglycol. De bliver især brugt i store last køretøjer. De sikrer maksimal køling. I de fleste tilfælde sådanne væsker rød-farvet. De er modstandsdygtige overfor korrosion (rust). Levetiden på en sådan væske er 5 år eller 150.000 kilometers kørsel.
  • G13 (lobrid). Deres grundlæggende element er propylenglycol, som modsat ethylenglykol, hurtigt nedbrydes efter bortskaffelse. Disse væsker er miljøvenlige og kan være gul eller violet. Deres levetid er op til 150.000 kilometer eller 4 til 5 år.

I vores online butik kan du købe kølervæske koncentrat. Det skal fortyndes med destilleret vand før brug.

Særlige forhold vedr. brug af kølervæske til lastbiler

Det er vigtigt at bruge væsker af samme mærke og type, og undgå at blande produkter af forskellig karakter. Om nødvendigt, kan man bruge et hydrometer , som er et værktøj til bestemmelse af massefylden af flydende stoffer.

Når produktet ændres, er det nødvendigt at notere datoen for denne procedure, og overholde fabrikantens anbefalinger fremover. Hvis lastbilen anvendes intensivt, skal konsistensen af væsken periodisk kontrolleres. Hvis væsken er blevet geleagtig med ikke-homogene partikler på overfladen, skal den udskiftes. Desuden er tab af egenskaber angivet ved deponering forneden på ekspansionstanken og en brun nuance i væsken. I disse tilfælde må vedligeholdelsen ikke udsættes. Køb af nyt kølervæske er billigere end reparation af motoren efter overophedning.

AUTODOC: praktisk online shopping.

Ønsker du at købe kølervæske til lastbiler og andre tekniske væsker som et rent røverkøb? Tag et kig på AUTODOC’s netbutik. Vi har ofte kampagner, hvor du kan købe alt, hvad du behøver til lave priser. Du kan eventuelt høre specialister i vores serviceafdeling. De vil altid være glade for at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt. Bestil i dag, og vi vil ordne forsendelsen på ingen tid!