Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Lufttørrer / -patron til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Lufttørrer / -patron til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Lufttørrer / -patron til lastbiler billigt
  • Køb Lufttørrer / -patron erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Lufttørrer / -patron altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Lufttørrer / -patron til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Lufttørrer / -patron til de BEDSTE lastbil mærker

Lufttørrer / -patron erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Se mere
Lufttørrer / -patron til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Lufttørrer / -patron katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Lufttørrer / -patron til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

I lastbiler bruger man ofte, i modsætning til personbiler, pneumatiske bremsesystemer. Vandudskiller filtre er en del af systemet. De fjerner fugt fra luften som kommer fra kompressoren. Dette reducerer rustskader på komponenter og derved reducerer de vedligeholdelsesomkostningerne.

Typer af vandudskiller filtre til lastbiler

Det primære element i dette komponent er den udskiftelige vandudskiller patron fra en lastbiler. Denne beholder er fyldt med granulat der absorbere fugtighed - Det kan være:

  • Zeolit. Disse opretholder deres egenskaber, selvom de opbevares i lang tid.
  • Silica gel. Granulat er modstandsdygtig over for mekanisk skade.

Alt efter tilstedeværelsen af andre elementer, så kan erstatningskomponenter være:

  • Kombineret med en olieudskiller. I dette tilfælde vil der være to filtrer i samme beholder. En af dem bruges til at olieforurenende stoffer fra luften før den kommer ind i affugteren. Dette reducerer muligheden for at bremsesystemet fejler, hvilket reducere udgifter til vedligeholdelse.
  • Standard. Disse udfører kun deres direkte funktion. De er de mest udbredte og i de fleste tilfælde sælges til en lav pris.

Fejlfunktioner og deres årsager

Med tiden vil stofferne miste deres evne til at absorbere fugt. Dette er fordi, at de bliver mættet af fugt. Hvis det fryser om vinteren kan vandudskilleren filtret falde sammen. Dette sker, når varmen er slået fra.

Ofte vil filtret stoppe med at udføre sin funktion fordi partiklerne får for meget olie. Årsagen til dette er, øget frigørelse af olie fra kompressoren.

Et vandudskiller filter til en lastbil kan fejle grundet en ødelagt kontrolventil. Dette element sender tørret luft af adsorbenten til modtagerne. For eksempel kan ventilen tilstoppes på grund af forkert drift af kompressoren.

Sådan opdager man fejlene

Det kan være, at systemets kondensat fortæller dig at du skal installere en ny patron. For at se om det er rigtigt, så bør du åbne op for drænventilen. Dette skal gøres efter producentens instruktioner. Man bør tjekke modtageren på daglig basis. Fyldstoffet skal erstattes en gang om året før vinter. Vandudskilleren skal som regel udskiftes, hvis ventilen har været defekt.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Skal du købe et vandudskiller filter til din lastbil, eller en patron? Bestil i dag online på AutoDoc netbutik og vi vil sørge for hurtig levering. Har du brug for hjælp til at vælge et komponent fra kataloget? Så kan vores kvalificeret specialister med glæde give dig råd. Leder du efter en mulighed for at købe bedste kvalitet til laveste pris? Køb mens vi har kampagner!

loader Vent venlist...