Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Luftfjederbælg til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Luftfjederbælg til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Luftfjederbælg til lastbiler billigt
  • Køb Luftfjederbælg erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Luftfjederbælg altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Luftfjederbælg til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Luftfjederbælg til de BEDSTE lastbil mærker

Luftfjederbælg erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Se mere
Luftfjederbælg til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Luftfjederbælg katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Luftfjederbælg til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Personbiler har luftaffjedring, hvis de hører til i luksusklassen. Lastbiler er i bred udstrækning udstyret med luftaffjedring. Det har en relativ lav vægt og bidrager med en komfortabel kørsel. Derudover, så giver systemet mulighed for at tilpasse frihøjden, afstanden mellem laveste punkt af lastbilen og vejens overflade. Dette gør det meget lettere at læsse på lastbilen. Som regel installerer man komponenter med ét kredsløb på lastbilen.

Typer

Forskellige elementer bruges i enheden:

  • Med variabelt effektivt område. Dette bliver afgjort af, om man skifter pakningerne i flangerne.
  • Med konstant effektivt område. Disse har stempler.

Disse komponenter bliver installeret på begge aksler. Men, i lastbiler er det mest normalt med luftaffjedring i bagenden.

Fejlfunktioner og deres årsager

Der er ikke nogen bestemt deadline for, hvornår man skal skifte dem ud; man skal skifte pneumatiske cylindre når de mister deres effektivitet på grund af slid. Dette sker når de er i konstant kontakt med en overflade med sand eller skidt. En anden almindelige fejl er ødelagte kompressorelementer, som sker efter længere tids vedvarende belastning.

Sådan opdager man fejlene ved luftaffjedring i lastbiler

En fejl bliver som regel kommunikeret igennem en lysende lampe på instrumentbrættet. Desuden, når man parkerer vil den ene side af lastbilen også være lavere end den anden. En dårlig kompressor kan også skabe mislyde under drift. Det kan også ske, at det tager længere tid at danne det krævede tryk. Enheden skal ikke altid udskiftes, nogle gange skal man blot reparere de ødelagte dele. I dette tilfælde er det bedst at kontakte en professionelle på en servicestation.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Har du brug for at købe luftaffjedring eller andre komponenter til din lastbil? Du kan finde et bredt sortiment af forskellige produkter i AutoDocs online butikskatalog. Vi har overkommelige priser, som vil hjælpe dig med at reducere omkostningerne. Foretrækker du at købe under kampagner? Vi tilbyder regelmæssige rabatter til vores kunder som tillader indkøb af høj kvalitets dele til lavpris. Hvis du har brug for mere information, venligst kontakt vores kunde service specialister via online chat eller per telefon.

loader Vent venlist...