Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Gasfjedre til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Gasfjedre til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Gasfjedre til lastbiler billigt
 • Køb Gasfjedre erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
  Sikker bestilling 200 dage
 • Lastbiler Gasfjedre altid til lave priser
  Prismatchgaranti
Katalog Gasfjedre til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Gasfjedre til de BEDSTE lastbil mærker

Gasfjedre erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Gasfjedre til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Gasfjedre katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Gasfjedre til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Gasfjedre regulerer komponenterne som på lastbiler bruges til at åbne og lukke motorhjelmen og til at sikre den i åben position. Disse enheder gør det nemmere at bruge, eftersyn og reparere lastbiler, der er udstyret med dem, og beskytter også motorhjelmen mod mulig deformering som følge af stød.

Typer af gasfjedre til lastbiler

2 forskellige komponenter udbydes i katalogerne:

 • Pneumatiske. Disse kan blive monteret med staven pegende nedad mod hoveddelen eller opad mod motorhjelmen. De bruger gas under højt tryk for at virke.
 • Hydropneumatiske. Disse har olie i systemet, og derfor skal de udelukkende installeres med staven ned ad. Dette sikrer at olien forbliver i den nederste del af enheden, hvilket er vigtigt for effektiviteten.

Delene er forskellige fra hinanden ved typen af slut-dæmper:

 • Dynamisk. Motorhjelmen åbnes og lukkes meget jævnt med aftagende fart. Dette sikrer et meget fintfølende stop af låget, men det tager noget tid.
 • Hydraulisk. Stangens bevægelse er hurtigere. Lukning er skarpt, stød absorberes på grund af oliens viskositet.

Efter konstruktion:

 • med enkelt forsegling;
 • med dobbelt forsegling;
 • med oliekammer

Derudover kan enhederne variere i længde, tykkelse af stempel stav og cylinder, løbegang, kraftpåvirkning og andre egenskaber. Gasfjedre til personbiler kan monteres ikke kun på motorhjelmen men også på klappen til bagagerummet.

Funktionsfejl og årsager dertil

Disse bildele har ikke en specifik levetid men kan kræve udskiftning efter utallige fejl. Udbredte fejl er deformt hylster, knækkede fastgørelseselementer, fastgroet stempel, brist i forseglinger. Disse kan forårsages af stød, for eksempel hvis man løfter låget til topposition manuelt, stød ved uheld, overophedning af elementerne mangel på smørelse i systemet som resultat af skadede forseglinger.

Sådan opdager du fejl

Problemer med at åbne og lukke motorhjelmen kan indikere at gasfjederen er i stykker. Sommetider kan låget kun åbnes ved hjælp af kraft eller du kan ikke sikre det i åben position, etc.

Disse komponenter bør udskiftes parvis da byrden bliver fordelt ligeligt imellem dem. I det tilfælde at det ene komponent fungerer dårligt skal den anden udstå større belastning. Dette kan føre til ukorrekt drift i mekanismen.

AUTODOC: praktisk online shopping

Du kan købe gasfjedre fra kendte fabrikanter i AUTODOC’s online butik. Alle produkter, vi udbyder, er relativt billige men er samtidig karakteriseret af høj kvalitet. Kampagner, der hjælper med til at spare penge, er tilgængelige for mange reservedele. Afgiv en ordre online på vores hjemmeside i dag for at købe pålidelige reservedele til lave priser.