Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Førerhusaffjedring / -dæmpning til lastbiler

Vælg dit erhvervskøretøj
For at finde Førerhusaffjedring / -dæmpning til lastbiler og andre erhvervskøretøjer og sikre fuldkommen kompatabilitet, venligst vælg model nedenunder.
1
2
3
Supplerende informationer
Bestil Førerhusaffjedring / -dæmpning til lastbiler billigt
  • Køb Førerhusaffjedring / -dæmpning erhvervskøretøjer billigt med ret til at returnere dem indenfor 200 dage
    Sikker bestilling 200 dage
  • Lastbiler Førerhusaffjedring / -dæmpning altid til lave priser
    Prismatchgaranti
Katalog Førerhusaffjedring / -dæmpning til lastbiler - vælg hos AUTODOC online butik

Førerhusaffjedring / -dæmpning til de BEDSTE lastbil mærker

Førerhusaffjedring / -dæmpning erhvervskøretøjer af høj kvalitet: de BEDSTE mærker

Mere
Førerhusaffjedring / -dæmpning til lastbiler: Bedst sælgende i vores katalog
Disse varer er de mest købte fra Førerhusaffjedring / -dæmpning katalog. Bredt sortiment fra de bedste mærker vil hjælpe med at vælge Førerhusaffjedring / -dæmpning til en en god handelspris og sikrer den bedste vished for at de passer, til din lastbil eller dit erhvervskøretøj.

Lastbiler er af en betydelig vægt; de er derfor særligt udsat for at vælte ved kørsel på ujævn vej. For at mindske de dynamiske virkninger af vejbelægning, bruges førerhus luftaffjedring i lastbiler. Det forbedrer vejgrebet, giver jævn bevægelse af køretøjet, uanset vejtype og opretholder den optimale og konstante frigang på vejen.

Typer af førerhus luftaffjedring til lastbiler

Designet er baseret på en gummi bælg med trykluft indefra. Det kan modstå trykket fra cirka ti atmosfærer, og kan ændre dens egenskaber på grund af den automatiske mekanisme. Der findes to typer af luftfjedre:

  • Med luftbælg. De består af 2-4 lag af gummibelagt stof ledning, oftest en, polyamid (capron, nylon, neopren). Afdækningen har gevindhuller for lufttilførslen, og åbninger til montering. Midt i det komponent er der en støttende bæltering. Nogle modeller har en gummi bump stopper. Lav indre friktion og manglende varme under arbejde med lastbilen gør disse luftfjedre særligt pålidelige.
  • Med en membran. De adskiller sig fra luftbælg modeller ved brug af et stempel og en membran, som begrænser størrelsen af skallen. Aftrykket af luftfjedre af denne type er mindre end de ovennævnte typer.

Ud over de klassiske elementer af førerhus luftaffjedring til lastbiler, tilbyder producenterne modeller med overtræk og et hylster. Sidstnævnte fungerer som et spænde og kan være fremstillet af metal eller plastik. Luftfjedre med disse komponenter kan klare store belastninger uden at blive deformeret.

Funktionsfejl og årsager hertil.

Det hyppigste problem er luftlækage i kontaktpunkter mellem luften og stiverne . Desuden er mekanisk beskadigelse af luftbælgen eller fjederen er mulig. Som hovedregel sker fejl som følge af uagtsom kørsel eller overbelastning af Køretøjet. Årsagen kan også ligge i at man rammer en forhindring, eller indtrængen af snavs og fremmedelegemer ind i enheden. Luftfjedre kan ikke repareres og bør udskiftes i tilfælde af eventuelle skade.

Sådan opdager du fejl.

For det første vil skader være synlig under rutinemæssig vedligeholdelse. Forøget støj inde i kabinen, udefra kommende stød og rystelser ved kørsel på ujævn vej kan indikere nødvendigheden af et ikke-planlagt eftersyn. Fejl i førerhus luftaffjedringen i en lastbil er også ledsaget af øget bevægelse af oscillationerne i køretøjets forreste del, når der køres med høj hastighed.

AUTODOC: praktisk online shopping.

Leder du efter en online butik med lave priser på komponenter til reparation og vedligeholdelse af erhvervskøretøjer? Velkommen til AUTODOC. Her kan du med fordel købe komponenter til førerhus luftaffjedring og mange andre komponenter. Alle produkter i vores katalog er relativt billige, og af høj kvalitet. Desuden vil vi jævnligt afholde kampagner, som giver besparelser. Sig farvel til for høje priser - Afgiv din bestilling online på vores hjemmeside nu.